Deletedmom137 Kızlar kaç gündür ağzımda aft yaralar vardı bugunde dilim pamukçuk olmuş cayır cayır yanıyor resmen napıcamı şaşırdım ya bilgisi olan varmı 😔
Gurbet_kusu11 Deletedmom137 Tam bilgim yok ama pamukcuk için soda iyi geliyor kızıma yapıyorum sürekli onunla geçiyor bi tek onun dışında ilaç da alabilirsin doktora sorup tabii.. geçmiş olsun 🤲🏻🤗
Gurbet_kusu11 Deletedmom137 Tam bilgim yok ama pamukcuk için soda iyi geliyor kızıma yapıyorum sürekli onunla geçiyor bi tek onun dışında ilaç da alabilirsin doktora sorup tabii.. geçmiş olsun 🤲🏻🤗
Emineyavuz_53 Deletedmom137 karbonatlı su ile sil canım . Temiz bi bezle bebek ağız silme bezi ile 1 çay bardağı suyun içine 2 çay kaşığı karbonat koy . Sabah akşam sil .. bebeklere bile bunu yapıyorlar
Deletedmom124 Deletedmom137 karbonatlı su ile silmen gerekiyor canım temiz bir bezle eğer onla sildirmezse bebeklerin kulak çöpleri var onu batırıp ağzının içerisinde gezdir geçecektir. Geçmiş olsun
Deletedmom124 Deletedmom137 geçmiş olsun canım geçmezse doktora gidin o ağrı çok fena geçenlerde benim de çıkmıştı anlık geçiyordu geri başlıyordu ağrımaya tam tamına 1 buçuk hafta sürdü doktora gitmedim tabiki siz ihmal etmeyin