Mom46 Syma95 hı o zmn bşy diyemem canım senin bebeğinin kalp atışıda çıktıysa evvel Allah’ın izniyle sıkıntı yoktur bnde çok büyük sıkıntılar açmıştı😢
Syma95 Mom46 kalp atışını saglikocaginda bugün dinledi hemşire normal dedi ritmi felan. Ama hissetmessen sen yine git hastaneye dedi. Allahım korusun bebislerimizi valla sabahtan beri icim içimi yiyor
Syma95 Sedoss_46 o haftalarda düzenli olmuyor hareketleri zaten ama olmuş olabilir. Bende gece acile gidince sorucam bakalım inşallah antibiyotik tendir kötü bişey yoktur
Ebru_1994 Syma95 evet acile git yalanda at sancım oldu filan de bebeği hissetmiyorum de antibiyotik alıyorum de ilgilrnsinler
Seyma_Eren Syma95 canım bende aynı durumdayım 23+2 yiz, çok hareketliydi bir haftadır antibiyotik kullandım mecbur ve hareketleri çok azaldı. Sürekli kafama takıyorum, dayanamadım yarına randevu aldım inşallah birşey yoktur bebişlerin
Buket27 Syma95 kız suan bu postu ben acacaktım inankı cok saskınım bak cnm cuma gunu hastaneye gittim bebegım gayet hareketli ve iyiydi nts Hersey bana antibiyotik yazdı cuma gece ictim cumartesi gunu de ictim ve ben cumartesi sabah hic hısetmedım cok korktum bu arada 36 haftalık hamileyim gece acile gıttik cok sukur Hersey iyidi nts bagladılar kalp atisi da iyiydi içim rahatladı ama halada cok cok az hareketleri acaba antibiyotik denmıdır
Fdle Syma95 idrar yolu enfeksiyonum için 35.haftam da bende kullandım o antibiyotiği canım ve bir gün boyunca benim kızım da hiç oynamadı acile gittik bir gün boyunca gözetim altına aldılar beni net ultrason vs doktor bile farketti herşeyi güzel çıkıyordu ama ultrasonda hiç hareket yok doktor karnımı sallıyor yok oynamıyor serum taktılar yine aynı ilacı keselim dedi çok şükür ertesi gün oynamaya başladı sanırım o ilaç ağır geliyor bebeklere şimdi yine antibiyotik kullanıyorum 39 haftalığım boğaz enfeksiyonum için kullanıyorum doğuma kadar iyileşeyim diye ama bu ilaçta hiç öyle yan etki görmedim çok şükür
Syma95 Nesizade05 günaydın canım acilden geldim şimdi çok şükür bebegim sağlıklı herşeyi normal çıktı.