civcivimmm Deletedmom248 öncelikle hayırlısı olsunn canımm 6 haftalıkken keseyi görürsün ama bebek ve kalp atışı için 1 2 hafta sonra bidaha çağırır muhtemelen o yüzden az daha bekleyebilirsen bekle ama insan sabırsızlanıyo o yüzdenn şimdi gidip keseyi görebilirsin ama bebeği yada kalp atışını duyamazsan üzülme erken çünkü🥰
Kaktussever Deletedmom248 ben 4.haftada yani bugün gördüm canım git bence de çok tatlı heyecanlarmış bunlar 😍
3461 Deletedmom248 Canım Bende 5 haftalıkken gördüm görürsün sende insallah ilk devlete gittim doktor ne kese ne bebegı gordu cok uzuldum vakıt kaybetmeden özele gittim direkt gördü keseyi şimdi 6 haftalık oldum yarın kalp atısı ıcın gidicem bakalım ınsallah duyarım
Pelin94 3461 devlet doğru düzgün ilgilenmiyor ki aynısını banada yaptılar morelim alt üst oldu kan tahlilimde çıktı yarın özele gidicem bende inşallah görünür
3461 Pelin94 Kesınlıkle oyle daha once kan tahlılı yaptrmama rağmen inanmayıp tekrar kan ıstedı ustelık
Mercimektanesisb Deletedmom248 Bende 4+1 mişim geç döllenme olmuş bugün kese görüldü ama herşeye rağmen gitmek gerek bence kese altında kanama bölgesi oluşmuş hemen ilaç verdi o yüzden kalp atışlarına kadar birkez gitmek gerek bence 🙏🏻