Qwe123 gfazlioglu joie arabalarında kanserojen içermeyen doğaya zararsız haliyle bebişe de zararsız boyalar kullanıyor, UV 50 korumalı
Fatma60_ gfazlioglu kraft fit2 aldım cok güzel bence ama henüz kullanmadık ben kaba seviyorum ama kaba sevmiyosan alma baya kaba gösterişli bi araba
Kbrbydk Fit 2 acayip kaba bir araba ya. Katlanmış halı bile arabaya sığmaz yani. Çok da ağır. Joie daha iyi gibi. Ama oda çift yönlü değil malesef. Puseti de oturma ünitesinin ustune oturtuluyor. Bence ikisi de değil.
gfazlioglu Kbrbydk aa hakkaten puset takılmıyor joie ye . Biri önerdi memnunmuş diye . Araştırmaya devam 😊
Kbrbydk gfazlioglu vallahi canım bende çok arastiyorum tam istediğim gibi birşey bulamadim ama seceneklerim sunlar, bagi easyfold, elele mido yeni çıkmış bu. Nasıl birşey dusunuyorsan az çok fikrim var öneride bulunabilirim.
gfazlioglu Kbrbydk pusetli kullanmak istiyorum araca ayrı araba koltuğu almaktansa, görünüş olarak travel modeller hoşuma gidiyor 😊
Kbrbydk gfazlioglu içine girdin mi cikamiyorsun seçenek o kadar çok ki😂prego quattro çok hoş bir araba ama biraz ağır geliyor bana eğer ağırlık sorun değil dersen su anda indirimde bakmanı tavsiye ederim. Katlanması filan çok hoş.