Pnarrr Merhaba kızlar 21+4 haftalık hamileyim geçen ay 60 kiloydum bu ay 3 kilo daha almışım 🤭doktor kızdı bende yaş pasta çikolata çok tüketiyorum dedim bir sonraki kontrole gitmeye korkuyorum valla daha ağzıma sürmem tatlı ama kilo alımına elverişliyim su içsem yarar ne olcak benim bu halim 😇 aranız da var mı böyle hızlı kilo alan 🤣
Meltemtuncoz Pnarrr bende 50 kilo ile hamile kaldım 24+4 haftalık olduk 6 kilo aldım 😂 10 kilo ile bitirsem hamileliğimi baska bsy istemiyorum😂
Aycalyaa Pnarrr bende hızlı alıyorum 31 hafta 57 ile kaldım 77 kilo oldum ama napayım iştahım açık surekli acıkıyorum artık napiyim yiyorum bende saldım çayıra mevlam kayıra🙈
Mom46 Pnarrr ben şimdilik şükür dengeli alıyorum 23 haftalığım 4 kilo almışım umarım böyle devam ederim 😳
Hilal_celik54 Pnarrr 35 haftalığım 24 kilo almisim bugun diyete baslatti doktor bakalım bi ise yarar mı
Minikpare Canım ben 32 haftalıgım toplam 15 kg aldm halada almaya devam ediyorm valla durmuyor ama iştahım çok açık doktor banada kızıyor yavaş git diye ama 🤷🏻♀️
Pnarrr Minikpare sizde baya almışsınız maşallah 😊bende 56 kiloydum hamile kalmadan önce diğer aylar böyle 3 kilo birden almamıştım bu ay şaşırdım ne oluyor diye bu gidişte çok kilo alırsın dedi doktor kızdı valla bir sonraki randevu de Allah bilir kaç kilo olcam 😀
Pnarrr Meltemtuncoz ne olacak bizim bu halimiz normal hayatta yediğim şeyler onlar hamilelikte hızla kilo alıyorum 10 kilo yine iyi ben 15 20 i görürüm heralde 🤣🤣
Prensesim2018 Meltemtuncoz 14 yada 16 ıle bıtırırsın cunku ben 29 a kadar sadece 6 kılo almısrım zaten ondan sonrası alıyor ınsan
Pnarrr Aycalyaa yalnız değilmişim sizde almışsınız baya😀 sizin doktor da kızdı mı benim moralim bozuldu 1 ayda 3 kilo birden almışım duyunca şaşırdım 🤭
Goncaemrah 39+5'im ve 18 kilo aldım. Hiç pişman değilim, yine olsa yine yaparım🤣🤣🤣 Ben kilomu sevmiyorum ama eşimin çok hoşuna gitmiş o yüzden kafam rahat🤣🤣🤣 zaten sadece göbeğim var yoksa beni görenler hiç kilo almamış gibisin diyor🙄🙄
Pnarrr Goncaemrah o zaman sorun yok canım kilolarınla barışıksak 🤣🤣ben bide yüzden alıyorum doktor diyor yüzün şişmiş 🤣🤣
Gulkkl Ben de çok hızlı kilo aldım kızlar. Çevremdeki herkes böyle olmaz sen böyle giderse erken doğurursun diyor. Çok korkuyorum. Kilo erken doğuma sebeb mi? Bir de iç karnım dar olduğu için karnım kocaman gözüküyor 🤦🏻♀️