Degisken Ozge_Yunus aybars bizim ikinci favori ismimiz. Deniz isminden vazgeçemiyorum. Eşime desem denizden vazgeçtim hemen aybars diyecek. Anlamı da çok güzel.
Esra1987 Celiksinem vay çok güzel isim anlamları çok hoşuma gidiyor ama pek cesaret edemiyorum koymaya
Celiksinem Esra1987 bende başta öyle düşünüyordum ama şimdiden ağzım alıştı ve duyan herkes çok beğeniyor
Kbracnkymz Aysenuryk kağan mı kaan mı? Ben kaan diyorum eşim kağan 😀 bir harf yüzünden karar veremedik henüz
Aysenuryk Kbracnkymz ben kağan diyorum esimde ilerde ğ kullanmasi zor olur diye kaan diyo 🙈 ama ismin orjinali kağan yani, kaan sanki iki heceyi birlestirip bi kelime olmus gibime geliyio🙈
Nefise87 SedaSevval10 araştırdım internette ekşi sözlük sitesinde birkaç kişi öyle olduğunu yazmış ama hiçbir dayanağı yada kanıtı yok diğer isim analiz sitelerinin hepsinde Türkçe kökenli olduğu yazıyor
Yzeze Nefise87 ben de bu ismi çok beğeniyorum açıkçası. Ama internetteki Ermeni ismi yorumundan dolayı vazgeçtim. Evet aslında bunu Yazanında bir dayanağı yok.