nefesimsiniz kez sezaryan olucam daha var doğumuma ama merak ediyorum. aynı seviyede ağrımı yoksa daha mı ağır? ilkide belden uyuşturmalıydı, 2.side belden uyuşturmalı istiyorum
serife_ynmz nefesimsiniz bende burda bekliyim canm bende sabah 2.sezeryanimi olcm ins.ilki tum uyutulmustum.2.de bisi denmedi daha.bende merk ediyrm
Anne3434 nefesimsiniz benm ilki genel anestezi idi iki haftaya Allah'ın izniyle ikinci sezeryanimi olacağım bu da genel olsun istiyorum 🤗
Saliha28 nefesimsiniz benim ablam 7 ay önce 2. Sezeryanını oldu sizi korkutmak gibi olmasın ama ilki gibi hiç değil çok ağrım var diyordu
ipekgul nefesimsiniz tanıdıklarım daha hafif geçtiğini söylüyo cnm ama tabi bünyeden bünyeye değişir bn eve geldğim gbi hiç yatmadım hastanede de cafeye fln inip durdm bunda nasıl olurum bilmem epidural olmştm yine epidural olcm
Melike3777 nefesimsiniz teyzem sezeryan olmuştu kuzum seni korkutmak ıstemem ama 2. De daha çok ağrısı vardı ama tabi her sezeryanda aynı olucak diye birşey yok belkı senın bünyen iyi olur bu konuda iyi şeyler düşün Allahın ıznıyle güzel geçer herşey
Ececik07 nefesimsiniz yengem 2 sezaryeni de epidural oldu ama 2. İyileşme sürecim daha hızlıydı daha kolaydı diyor. Hiç yatmadı hemen kalktı normal hayatına döndü