Ozgee11 Arkadaşlar elaziga giden yardımlardan depremzedelerden çok başka illerden gelen suriyelilerin faydalandığı söyleniyor. Elazığ'da olan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi şahsen hayretlere düştüm ben duyunca
Islim123 Ozgee11 canım birçok provakatör var ortada sanmıyorum doğru olduğunu ama elazığdan varsa birileri çıksın doğru bilgiyi versin tabi. Halk çok güzel birlik oldu bu konuda. Dilerim sadece felakette değil her daim olur
Oyku10- Ozgee11 provakasyon bunlar milleti galeyana getiriyorlar inanmayın böyle şeylere hele instagram Facebook gibi ne kadar iyiliksever varsa bi o kadarda kötülükten beslenen insanlar var bu Türkiye’de
Faray Ozgee11 internette o kadar kirli haber dolaşıyor ki, bu millet kendi milletine yapılan yardımın suriyeliye yedirilmesini bilse ortalık yıkılır zaten. Dilerim böyle saçma birşey yapılmıyordur.
Nevinnn Ozgee11 belki o bölgede yaşayan bi suriyeli niye on yargılı yaklasiyosunuz oda depreme yakalanmistir belki görmedinizmi devremdeki kadını kurtaran suriyeli çocuğu ne bu on yargı?
Ozgee11 Islim123 inşallah hep birlik beraberlik oluruz da bu Suriyelilerden kurtuluruz açıkça sömürülüyoruz
Oyku10- Ozgee11 öyledir sonuçta herhangi bir yerin videosuda olabilir paylaştığınız.. böyle şeylere inanıpta kalbinize kuşku getirmeyin
Ozgee11 Oyku10- ruhi cenetin videosu da var zaten oradaki Halk da isyan ediyordu. İnşallah dediğiniz gibidir
Oyku10- Ozgee11 dediğim gibi işi siyasete dökmeye çalışıyorlar ama başarıyolar da böyle sözde youtuberlara da gün doğmuş oluyor
Faray Ozgee11 Ay ciddi misiniz, böyle birşey olamaz ya, valla sinirim bozuluyor bu suriye milletine zaten. Bir de benim milletimin hakkını bunlara veriyorlar ya gidip yapıştırasım geliyor arsız bunlar vallahi.