Esramtss Sedefyldrm niye yenmesin bende sürekli cigkofte yiyorum canım istiyo bi zararı varmıdır ki bende 2 ay yeniyim bide hiç bilgim yok ama 😂
Islim123 Sedefyldrm canım içine çiğ et konmayan bulgur köftesi türleri yenebilir. Hele ki ev yapımı olanlar benim kadar yiyen yoktur 😁
EbruIrmakAhmet Sedefyldrm canım ne zararı olucak mercimek köftesinin keşke başlığa yazmasaydın canı çeken falan olur günahı boynuna girmesin 😊
Tugas Esramtss al benden de o kadar normalde de yerim ama sürekli yemek istiyorum bol acılı turşulu biberli nar ekşili mmmm olsada yesek valla 😂😂😋
Cileklipasta Esramtss çiğ köfte yemesen iyi olur demişti doktorum bana. 3-4 gün kadar bekletiyorlar ya bakteri üretebiliyormuş sanırım
senathesena Esramtss Çiğ köfte etli olsun etsiz olsun yeme dedi bana doktorum. Sebebi sanırım bakteri üretmeye çok müsait olması.
Sueda29 senathesena banada aynı evde yapılan çiğköfteyi bile yemycekain dedi.oysaki gebeliğimn başından beri canımın tek çektiği şey çiğköfteydi...
civcivimmm Sedefyldrm valla miden falan bulanmıyosa ye tabi ne olcam ben az önce cips yedim ama aşırı pişmanım şuan yediklerim boğazımda 🙈😀
Siibeell Bu kadar kasmayın canınız ne istiyosa yiyebilirsiniz hazır şeyleride çok sık olmadığı sürece tüketin onu yiyebilirmiyim bunu yiyebilirmiyim diye sürekli düşünürseniz 9 ay nasıl geçicek 🙄
rumeyssa neden yenmesin yahuuu tabiki yenir hemde bal gibi yenir bebişe de sağlıklı olur hem mercimek bebeğe kilo aldırır cok sağlıklı