hsaret_89 Slm anneler 13 haftalik hamileyim 7 yasindada bi oglum var 😊 ogluma hamileyken hep vajinal ulturasonla muayene oldum.. simdi ise sadece karından ulturason yapiyor doktor ( doktorlar farkli) iki muayene arasindaki fark nedir acaba ?
Gulanelis hsaret_89 benim bildiğim vajinal kese çok küçükse kalp atışına bakılmak adına bakılıyor neden hep vajinal bakmışlar sana canm anlamadım
Esraaydn21 hsaret_89 yani canım uzun suredır doktorlwr karından muayene edıyo son haftalar catı muaynesı oluyo sana nıye öle bıseu yapmıslarkı
Kbrbydk hsaret_89 riskli gebelik miydi ilki? Eğer oyleyse vajinal muayene etmiştir. Ben başından beri riskli olduğum için hem karından hem vajinal muayene oluyorum. Bir sebebi olmalı yani
hsaret_89 Gulanelis bende 9 ay boyunca bu durumdan cok ragatsiz olmustum hamileligim gayet guzel gecti bi riskte yoktu halbuki.. her seferinde o masaya yatmak kabus gibiydi
hsaret_89 Esraaydn21 ilk cocuk diye özele gitmistim acaba daha iyi takip adınamı boyle birsey yapildi 🤔 risk falan yoktu gayet guzel gecmisti hamileligim
inancin_annesi Benim doktor hiç vajinal bakmıyor ilk 3 ay ilişkiyi bile yasakladı🙈 hep karnımdan bakıyor
Esraguvennn hsaret_89 riskli durumlarda vajinal bakılıyor risk olmaya durumlarda karından bakılıyor mesela ilk başlarda beta bcg yüksekse karında gormedilerse hemen vajinal bakılıyor ki dış gebelik mi değil mi diye
hsaret_89 Esraguvennn anladim cok tesekkur ederim hep aklimda soru isaretiydi 😊 doktora sormayada cekinmistim
Esraaydn21 Esraaydn21 hsaret_89 hatta yengeme alttan muayene yaptıkar kadnın suyunu patlamıslar erken dogum yaptı
duygusm hsaret_89 8. aydayım ve hiç vajinal muayene olmadım. Doktorum hiç gerek görmedi, hep karından bakıldı.
Kbrbydk hsaret_89 ilginç geldi. Ama şimdi kolay kolay vajinal muayene etmiyorlar ilk zamanlar hariç. Bazı hastaneler 12.haftaya kadar küçük diye öyle bakıyorlar. Sonrası normal olur risk olmazsa👍