Oznurcnarck Bugun tam 2 aylık olduk, ilk gebeliğim maşallah bulantım hiç yok aşırı uyuyorum sizce bu normal mi ve uyuduğumda ne tarafa dönüksem o bacağım çok ağrıyarak uyanıyorum bu konuda öneriniz var mı
Gulbeyazk Oznurcnarck aynı cinlerdeyiz ben yoruldugumda çok uykulu oluyorum uyumadan kendime gelemiyorum bi de bir tavsiyem var on iki haftalıkken rahim kısalığına baktır ileriki haftalarda sıkıntı yaşamamak için iyi olur
ozlemoz13 Oznurcnarck bende öyleydim canım doktorum çok normal olduğunu söylemişti, vücudun hormonlara ve içindeki yeni oluşuma alışmaya çalışıyor kendini ona hazırlıyor. Yorgun hissetmen, sürekli uyuman çok normal rahat rahat dinlen 🥰
Dildare Merhaba benim de 7. Haftam. Hayatımda gündüz uykusu nedir bilmezdim ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sürekli uykum var 😊 benim de hiç mide bulantım vs olmadı. Bana herkes normal diyor bedenin uykuya ihtiyacı var demek. Bir de uyku yapıyorsa nazlıdır kızdır diyorlar 😊 hepsi merak konusu... sevgiler...
Bahar33 Benim de ilk 3 aylık dönemde kusmam bulantım olmadı ama çok uykum vardı,normal ,her bünye aynı değil sonuçta ,34 haftalık oldum ve bir oğlum olacak ,uykunun cinsiyetle alakası olmadığını düşünüyorum
hsaret_89 Ne guzel ya uyu uyuyabildigin kadar.. bende de tam tersi 13 haftalik hamileyim.. hamile kaldigimdan beri uyku duzenim uyku kalitem allak bullak nedendir bilmiyorum hic uyuyamiyorum 😔