Ftsctn_20 Kizlar , 32+5. Haftamdayim 2-3 haftadır mide bulantısı ve kusma yaşıyorum yarın kontrolüm var fakat bugün burada da sormak istedim. Bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayan var mı ve bu normal bir durum mu sizce?
Cz34 Ftsctn_20 31 haftalığım bugünlerde bendede oluyor 3 haftadır falan sabahları bulantım kesilmişti her sabah kusuyordum mide rahatsızlığı olabilir yediklerimizden belki aynı stresteyim seninle 😔
Fidan3594 Ftsctn_20 bende bugün bunu sordum ilk 3 ay bile bu kadar bulanmamıştı. Endişe ediyorum 31.haftayız bizde bulanıyor her gün ☹️
Deryaaaa111 Ftsctn_20 36+4 oldum 3 haftadan beri yaşıyorum malesef genelde kahvaltı sonrası oluyor şu içtikten sonra ... dr normal dedi🙄🙄
Bahar2 Ftsctn_20 benimde hiç bir şeyim yokken 37 den sonra başladı Demir ilacı ve balık hapı çok etkiliyor beni 39 oldum şimdi doktorum a artık kusmaya dayanamadığımı söyledim ilaçları içmiyorum ama hala reflü gibi boğazıma çıkıyor ve çok kötüyüm yatarken boğazım ateş gibi yanıyor gerçekten annelerimizin kıymetini bilmemiz lazım hamilelik ne kadar zor bir süreç
Ftsctn_20 Cz34 Senaocl preeklampsi riski diye bir şey okudum internette hani insan ister istemez bir tedirgin oluyor
eylemc Ftsctn_20 Preeklampsi hamilelerde protein kaçağı ve yüksek tansiyonla beraber ortaya çıkan riskli gebelik grubunda sayılıyor. Idrar tahlili verildiği zaman ayriyetten PROTEİN KAÇAĞI olup olmadığına baktırmak istiyorum denilirse belli oluyor. Günlük olarak sabah akşam tansiyon takibi yapılması gerekir 🍀
Ftsctn_20 eylemc bir dünya tahlil yapıyorlar böyle bir sorun olsa bilinirdi sanırım ama insan işte hamile olunca her şeyi düşünüyor
eylemc Ftsctn_20 Doğrudur ama her doktor ne yazık ki ya anlamıyor ya da dikkat etmiyor. Çünkü enfeksiyon ile çok karıştırılıyormuş. hamileliğim başında beri yaşadığım durum olduğu için bilgimi paylaştım 😇 tahlil yapılacağı zaman söylenirse ona bakılmış olur
Ftsctn_20 Bahar2 aynen canım, bende tripod,vitamin,demir ve idrar yolu iltihabı için antibiyotik kullanıyorum ilaclardanda olabilir doğru diyorsun
Adel001 Ftsctn_20 canım senin konunla Alakalı değil belkide ama 19+4 hala kusuyorum😔😔😔 sendede belki farklı bi sebeptendir yeniden başlamışsa, olur öyle hamilelerde 9ay boyunca hatta doğumdan sonra bile kusan var😭
Ftsctn_20 Adel001 çok kötü bir şey yaa bu kusma ama bebislerimiz için değer tabi napalim katlanicaz artık 😊
Ftsctn_20 eylemc doktorumla konuşayım bu konuyu çok teşekkür ederim 😊 geçmiş olsun bu arada inşallah hayırlısı ile bebislerimizi kucağımıza alırız 😊
Ceydaaaa 25 haftadan sonra aşırı kusma basladı doktor tahlilleri yaptı safra kesmesine baktı hiç bişe yok en son bebek ters durdugu için yemek borusuna baskı yapıyor o yüzden de boyle sorun yaşıyorsun yapcak bişe yok dedi mide şuruplarıyla idare ediyorum