Deletedmom19 Haftama giricem 700 gr aldım😇 bu durumu cekemeyen bi kaç kişi var çevremde kendi hamilelikleriyle benimkini karşılaştırıyorlar devamlı deli olmamak elde değil 🤯
Hfzanne İlk hamileliğimde 18 kilo aldım doğumdan sonraki 3 ayda evlendiğim kiloya döndüm şükür 🙏🏼 şimdide 18 haftalık hamileyim 5 kilo aldım
Babytmr Sevgul8592 tam aynıyız seninle bende 58le hamile kaldım 17 haftalığım ama benim bu haftaki kilom 64 oldum maalesef 😂😬 cinsiyet bellimi sizin?
ikizannesiFilizkaradogan 35 haftadayim 13 kilo almışım nasıl aldım bu kadar hayret verici görende sende hiç kilo yok diyor 😂😂
Ayse13 Meralecrin bende 171 im 61 kiloyla hamile kaldım 11. Haftadayız 63 üm şimdi inşallah 70 le kapatırım diyorum ama zor gibi 😇😅
Bsr66 Merweeeeee 😅vallahi bol bol ekmek mantı aserdim hamur isi yedim ama fazla almadim bebegin kilosuda guzeldi 🤗🤗cok hareketliym ondan belkide
Alparslan Oziss canım bende kalmadan önce 56 buçuk kg idim hamile kalınca kusma dönemin 55 buçuk oldum şimdi 20 haftalıgım 59 kg küsaratı da var tabi. cok mu kilo almışım anlamadım kilomu hangi sayıdan hesaplamalıyım 55 den hesaplıycam 56 olandanmı cnm