Eliiifob Kızlar ben 3. Ayıma giricem 4 kilo almışım😒 normal de de çok çabuk kilo alıp veren bunyem var
TugbaLafci Eliiifob 26+ 5 7 kilo almışım bugün doktorum normal dedi ama 5. Aydan sonra aldım canım ilk aylar almamaya çalış sadece kendine alıyorsun şuan 5. Aydan sonra bebeğe alıyorsun
Merweeeeee Eliiifob ya ben de 5 haftalıktan Beri şişiyorum. Kalçam genişledi karnımda şişlik göğüsler şiş basen falan oldu kafayı yiyecem
Kbra96 Bende 24hafta+2 günlük hamileyim 5 kilo aldım dün ki ultrason da da bebeğimin kilosu 738 gr çıktı sizinkiler ne kadar?
TugbaLafci Eliiifob haklısın canım ona da bişry diyemedim şimdi düşününce o haftalar aylar hep uyuyarak geçti benimde yedim içtim yattım 🤦🏻♀️😂
Eliiifob Merweeeeee ay benim çok aşırı belli olmuyor ama ne bileyim işte insan düşünüyor yine de alcaz artık yapcak bişey yok🙂
Ayse13 Merweeeeee aynıyız 5. Hafta düşük tehlikesi atlattım 2 hafta sırf yattım yedim içtim yattım o arada 2 kilo almışım hala karnım şiş göğüsler kocaman 😱🤦♀️
Alparslan Oziss canım bende kalmadan önce 56 buçuk kg idim hamile kalınca kusma dönemin 55 buçuk oldum şimdi 20 haftalıgım 59 kg küsaratı da var tabi. cok mu kilo almışım anlamadım kilomu hangi sayıdan hesaplamalıyım 55 den hesaplıycam 56 olandanmı cnm
TugbaLafci Eliiifob olabilir canım bebeğin sağlıklı olsunda çok fazla takılmamak lazım kilo konusuna da ama dikkatli yemek de önemli 🤗