Tgltkn Kiwi marka bebek arası hakkında bilgisi olan var mı mağazalar da satışı yok o yüzden öneren var mı Bilgi edinemedim?bide yoyko marka kullanan alan var mı bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim 😀🌼
Osman-taha-1008 Kiwi marka bebek arabasının aynı modelinin e bebek de baby plus markası vardı biz 900 TL’ye aldık 3 parça iskeleti puseti ana kucağı bide oraya da bakın bence görerek almış olursunuz hem 😊
Tgltkn Osman-taha-1008 teşekkür ederim baktım ama e bebek çalışanı direk kendi önermedi o yüzden başka araştırıyptum
_aysenur Tgltkn Bizde bakmıştık ebebekte satış danışmanı geri dönüşler sıkıntılı biraz dedi acaba pahalı ürünlere bakalım diye mi söyledi dedim ama inceledik ürünü çok sağlam değil vazgeçtik o yüzden
Dkktlbsra oznur112 görsel olarak çok hoşuma gitti ve sadece internet satışları var yorumlara bakayım dedim şikayetlerden dolayı vazgeçer gibi oldum 🤔
oznur112 Dkktlbsra evet gerçekten görünüşü süper tam istediğim gibi ama dediğin gibi sadece internet satışı var o yüzden bilmiyorum
_aysenur Minio go aldık biz henüz kullanmadık ama çok güzel duruyor kullanımı da çok pratik isterseniz o ürüne de bakabilirsiniz mağazadan 1000 tl ye aldık internette daha pahalı gördüm