Zlis11 Hamileliğin ilk zamanları bu ilacları kullanan var mı kızlar? Kullananlar bu ilaçlar iyi geliyor mu sizce
Aliye Zlis11 merhaba ben 36 haftalık hamileyim gebeliğimin başında Progestan ve ecopirin kan sulandırıcıya başladım hala kullanıyorum ama hep vajinadan kullandım progestanı hiç kanama gibi lekelenme gibi birşeyim olmadı hala çalışmayada devam ediyorum.
Zlis11 Deniz2961 Hamileliğin ilk 3 ayi mi kullandiniz bana verdi ama bisey demedi kotu bi etkisi var mi
Nurayy28 Zlis11 bende kullanıyorum progeston 200mg tok gunde 2 tane tansiyonum düşüyor elimi ayağı hissetmiyorum ayakta zor duruyorum alışana kadar idare edicem artik bebek icin😊
1prensesannesi Zlis11 bebek içindir canım bildiğim kadarıyla düşük tehlikesini ortadan kaldırmak için özele mi gittin. Bende bugün gittim 5+5 dedi keseyi gördük kalp atışı için 2haftaya gel dedi
KubraKilinc Bende progestan kullanıyorum ama fitil olarak düşüğü önlemek için faydası olur inşallah 🙏🏻🙏🏻
KubraKilinc Zlis11 ben günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum ama. Senin gebeliğin daha önde ben yeniyim ondan da olabilirim
Nefesim Zlis11 ben kullandım progestanj yenı bıraktım ama voraspirine devam canö cok etkılı progestan doktorun verdıyse mutlaka kullan