SerenKoralzer Burcum evet benim bildiğim de odalarda oluyo telefonlada bilgi veriyolar gittiğinde birde fotoğraf albümlerini inceleyebilirsin ordan😊
Burcum SerenKoralzer şükran hanım normal doğumu da destekliyor sanırım değil mi? İyi yorumlar duyunca içim rahatlıyor gerçekten. Çok stres oldum bu konuda bu aralar çünkü🙈
SerenKoralzer Burcum evet evet kesinlikle normali destekliyo yani benim normalde bu aralar doğurmam lazımdı ama yinede bekletiyo beni normal için ve gerçekten çok destek veriyo insanı rahatlatanda o normalden korkuyosan eğer büyük bi destek 😊
Basak24 Burcum merhaba ben adalet hanıma gidiyorum ve çok memnunum çok tavsiye ediyorum bekleme süresi en fazla sürse sürse yarım saat sürer ama ben hiç o kadar bile beklemedim kendisi çok güleryüzlü bilgili ve ilgili bir doktor mutlaka tavsiye ederim
Burcum Basak24 çok teşekkür ederim. Kendi doktoruma en son bu gün gittim, 1 ay sonra gel desi ben de 3 hafta sonraya çamlıca erdeme alırım randevu diye düşündüm. 😊
Burcum SerenKoralzer inşallah o günleri görelim biz de hayırlısıyla. Çok teşekkür ederim😊 Sağlıkla bir avazda doğurursunuz inşallah🙏🏻😊
Esilaminel SerenKoralzer merhabalar oncelikle hayirli olsun saglikla huzurla buyutun bebeginizi⚘ Şükran hanim ve dogum esnasinda hastane icin yorumlarinizi alabilirmiyim nasildi tavsiye edermisiniz?
Medinee23 Emineslh Merhaba doğum yaptınız mı acaba bende adalet hanıma gitmeyi düşünüyorum ..doğum ücretleri nedir
Medinee23 Adelet hanım icinnfikirlerinzii paylasirmsiiniz ..birde hastanensin doğum ücretini..güncel fiyattaki ..çok teşekkür ederim simdiden
eyinas Ben de Adalet Hanim'a gidiyorum. 30. haftadayim. Guleryuzlu bilgili bir doktor. Dogum konusunu yeni konusmaya basladik. Sezeryan olursa yanina kimse giremiyormus. Anne-bebek dostu sezeryan uygulamalari pek mevcut degil anladigim kadariyla. Bu hastanede normal dogumda eger mesai saatleri disindaysa doktorunu ekstra ucret karsiligi cagirabiliyorsun. Gunduz dogurursan buna ihtiyac yok. Yakinda bu hastanede Adalet Hanim ile sezeryan olmus biri var mi?