Hayalet İnternetten veya mağazalardan nerde ne karara aldınız ? Bende almak istiyorum ebebekte tahterevalli beşik 1000 TL fazla gibi bi para ama başka yerlerde daha uygun anlayamadım burdan alanlara sormadan almak istemiyorum siz ne yaptınız
Suna-26 Hayalet canım e bebekte kampanyalar olabılıyor aplikasyon indir telefonuna yoksa takıp edersin ordan. Ben koruma cibinlik va hepsi dahil 450 ye aldım internetten ebebkten. Kurduk cok da guzel oldu. Trendyolda da guzel indirimler olabılıyor oraya da bak :)
AsenaArda Hayalet Ben Bebe konfor ' dan aldım. Sepet beşik 400 tl, uyku seti herşeyi dahil, kargo ücreti yok. kötü çıkar diye çok korkuyordum ama 2 gün önce geldi çok güzel, çok sağlam bir beşik, çok memnun kaldım
Sezen95 Trendyoldan aldım indirimli fiyata 410 tl canım kurulumunu yaptık gayet memnu kaldım eksik bir parça cıkmadı boyutu yazdığı gibi içinde uyku seti herşeyi de vardı o kadar para vermeye gerek yok sende alacaksan öneririm zaten 6. Aya kadar anca yatar sonra normal beşiğe geçer ☺️
Bukii Maviss1 tamamdır teşekkür ederim :) Ben birkaç mağaza da gördüm maalesef kalitesi hiç iyi değildi burda indirimdeyken almak istedim ama kalitesinden emin olamadım sipariş vereceğim tesekkurler