Bgmbgm B8use ben kullanmıştım 12.haftada doktor folik asit biraktirio vinalac a baslatti 2 kutu kullandim şuan kullanmiorum
B8use Bgmbgm bende ayni sizin gibi kullanmaya basladim da hani arkasinda yetiskin kadinlr icin felan yaziyor ya ona takildim
firdevs B8use 3. Kutuya dün başladım canım bir sorun olduğunu düşünmüyorum doktor devam et dedi devam ediyorum bişeycik olmaz Allah’ın izniyle 🙏🙏
B8use firdevs bende devam ediyorum 1 gun demir 1 gun vinalac seklinde onceden iksini birden ayni gun iciyordum doktora dedim boyle yapsakmi diye o da yap 1 gun demir 1 gun vinalac dedi
Bgmbgm firdevs artık gerek yok dedi doktor sabahları demir hapı yazdı geyno Ferro duadenol die dedi sağlık ocağından ücretsiz vitamin al decavit verio sağlık ocağı onu ic dedi öle şuan ikisini kullanıyorum
firdevs Bgmbgm doktor bana eğer haftada 1 kilo balık yiyebilirsen decavit kullanabilirsin ama ben yiyemiyorum diyorsan bunu kullanmalısın dedi ondan içiyorum ben de canım
Semra-39 Demetdemircioglu Demetdemircioglu Benim de karnım şişti davul gibi gurulduyor sürekli ne yapsam bilmiyorum.