Esrelf GamzeIleri emin olun yaşamak daha kötü. Düşük Sıkıntınız yoksa kendinize eziyet etmeyin. Sakinnn. Siz ne kadar sakin ve rahat olursanız bebişinizde öyle rahat olur😉👍
Kbra96 GamzeIleri 24 hafta 2 günlük hamileyim bende ilk günden beri var o korku. sanırım olumsuz örneklerden çok etkileniyoruz
Mihrababat @GamzeIler GamzeIleri 12+6 dayız bnimde halen devam eden korkum var dha önce kanama falan geçirmişmiydinz
Ipekokanliya GamzeIleri korkma ne kadar stres yaparsan o kadar başına gelir boule şeyler güzel düşün doğumu düşün bebeğini düşün . Zaten haftan ilerledikçe düşük riskin azaliyo . Kendini de bebeğinide üzme🙂
GamzeIleri Esrelf Allah yaşayanlara sabır versin, düşüncesi böyle ise Allah korusun yaşamak nasıldır. Teşekkür ederim
GamzeIleri Mihrababat 10 haftalıkken 1 hafta süren kanamam oldu, dr progestan verdi, kanamam durdu şükürler olsun🙏 Fakat hergün ultrasona girip kalp atışını dinlicem elimde olsa.
Mihrababat GamzeIleri genelde kanama yaşayanlarda oluyor çnkü bu korku 6 haftalıkken bnde kanama yaşadım sonra üzerimde kaldı o korku inşalla atlatırız 🙇🙏
DilekGursoy GamzeIleri benim bir bebeğim düştü suan da yine hamileyim daha öncesinde böyle birşey yaşadıysan bu çok normal
GamzeIleri DilekGursoy daha önce yaşamadım ama şimdi korkuyorum işte. Sanada çok geçmiş olsun Rabbim bir daha kötü birşey yaşatmasın 🙏 Hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
MerveSara 8+5 günlük hamileyim . Hiç bir problem yaşamadığım halde bende de aynı korku var. Bir de üç hafta sonraya verdi doktor kontrol gününü,vakit geçiremiyorum .🙄