burcu_1322 Kızlar 5 Aydın deniyoruz olmuyor bu ayda olmadı eşimde de bende de bir sıkıntı yok 6 aylık evliyiz çok istiyorum ama neden olmuyor bu ay doktorum yumurta takibi yapacak bana benim gibi bekleyen var mı
Astunazmn burcu_1322 bnde 7 aylik evliyim pko yum doktor kontrolunde yumurta m catladi iki tane ama olmadi suan adet im☹️ Cok umutlandim ama olmadi nasip mevlam ne zaman nasip ederse
Anne18 burcu_1322 bende Nisan ayında evlendın hazirandan beri deniyoruz olmuyor kadın doğuma gidiyorum klomen verdi yarın kontrolum var bakalım ❤️ bebek ssahıbı olmaya calısıyorum birde ovulasyon testi aldım onunla yumurtlama gunler mı takıp edip ona göre ilişki yaşıyorum.
Anne18 burcu_1322 bu arada folik asit te kullanıyorum senın de kullanmanı tavsiye ederm gebelık planladığın için ❤️🧚♀️
Tugce1803 burcu_1322 çok erken telaş etmeye başlamışsınız bu yüzden olmuyordur kendinizi rahat bırakın.
DiplomaliEvHanimi Kizlar bisey sorcam benim tarlusal 5gun once bitti bugun peceteye sildim cok az kan bulasti. Bugun mu 1 sayayim Pedi alacak kadar gelincemi sayiyim cnku 5.gun femera kullanacam ya gununu kacirmayim 😍