Buluttt123 Merhaba canlar detaylı ultrason a gittik cok hafif parlaklık göründü 24. Haftada perenatolojiye git dedi doktor. Böyle olan var mi ne gibi sorun oluyor lutfen yardımcı olur musunuz. Düzelir mi
Edissevil Buluttt123 merhaba canım benim aynı hafta bana da aynısını söyledi ama uzmanım bebeklerde görünen bişey kapanıyor büyüdükçe dedi bi yere görün demedi kapanıyormuş yani vesvese yaoma güzel düşün güzel olsun ❤️🥰
kdry3737 Buluttt123 sen o doktora da bakma o zaman hepimiz el ele tutuşup gidelim. Benimkinde de var. Araştırma internetten falan dedi 10 gebeden 7sinde görüyoruz kendisi düzeliyor dedi. Önemli bişey değil yani. Doğuma kadar hepimiz dua edelim sağlıkla gelsinler 🤲🏻
Buluttt123 Edissevil ahh kuzum çok teşekkür ederim ya insallah guzel olacak. Sağlıkla alalim bebisleri💜
Edissevil Buluttt123 amin canım benim sen hiç kafana takma bende ilk duyduğumda günüm zehir olmustu korkmuştum ama öyle korkulacak bişey yok bence bebek zaten doğuma kadar gelişiyor kapanır
Buluttt123 Edissevil doktorum dedi 6.aya kadar kalp gelişimi bitiyor. Çok az bi parlaklık var. Fetal eko çek diyince korktuk eşimle. Ne yapacagimi bilemedim