Caglaaa14 Öğretmen olan annelere sorum olacak benim 32. Haftam 4 Haziran da oluyor sonra çalışabilir raporu alıp 30 Haziran’a seminer bitene kadar çalışsam bunlar Doğumdan sonrasına devrediyor mu
pinkin Caglaaa14 benim 32.haftam sömestr başlangıcına denk geldi çalışabilir raporu aldım okul açıldığında 3 hafta daha gidip 37 haftayı dolduracağım bir aksilik çıkmazsa. 5 hafta doğumdan sonraya aktarmış olacağım.
720berra- Caglaaa14 tatile denk geldiği için devretmiyor diye biliyorum benimde ağustosun ilk haftası doğum sadece eylülde 3. 4 haftalık bi izin kalıyor
pinkin Evet devrediyor ama sizin izninizin 8 haftası boşa gidiyor 😬 Eylül’de 3buçuk hafta izinli geçirmiş olursunuz sonrasında görev başlangıcı gerekir.
Gul-08 Benim de haziranın ilk haftası 38. hafta, yaz tatiline geliyor doğum iznim🙁 Nisan sonu 32.hafta, çalışabildiğim kadar çalışıp eylülü en azından izinli geçireyim diyorum ama meslek lisesinde çok zor🙁
Sinem8812 Gul-08 merhaba hocam,benim de ilk hamileligim çok iyi bilmiyorum izin olayını. Ama böyle aktarım oluyor mu yaza geldiği için? Benim 20 Haziran görünüyor doğum,sizin gibi öncesinde çalışıp sonraya aktarabilir miyim?
Gul-08 Ben de şeyi merak ediyorum bu haftalar bebeğin doğacağı güne göre mi ayarlanıyor 40. haftaya göre mi, mesela benim sezaryen olacak ilki sezaryendi çünkü, 38. haftada doğacak olsa 32. haftam iki hafta geri kayar mı?
Gul-08 Sinem8812 2 ay doğum öncesi 2 ay sonrası için doğum izni ama 32. haftada çalışabilir raporu alıp atıyorum 37 ye kadar çalışabilirsek bu 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz diye biliyorum.Mesala 20 haziranda doğum yapsanız ve son üç haftaya kadar çalışabilseniz doğum öncesinden kalan 5 hafta, Ağustos 20den sonrasına eklenir ve sizi ekime kadar izinli kılar.Yani sanıyorum😊
Caglaaa14 pinkin 4 Ağustos Doğum görünüyor tabi kesin olmadığı icin yanı bu 3 haftayı Doğum sonrasında 11 hafta olarak kullanamıyorum yni
Mavidilek Benim de muhtemel Doğum Ağustos’un son haftasına denk geliyor. İzin konusunda kafam karışık, keşke hepsini Doğum sonrasına aktarabilsek ne güzel olur.