Gulmartin Kızlar tam 40 haftalığım nişanım geçen hafta gelmişt iki gündür ara ara sancı giriyor ama bugün sabahtan beri bi iki saat arayla sıklaştı kasıklarıma sancı giriyor ve vajinamda inanılmaz baskı var ve bıçak saplanır gibi acıyor. Tam düzenli değil henüz sanki ama bu sancıyı mı takip etmeliyim doğum sancısı olur da anlamam diye endişeleniyorum. Yarım saate falan düştü sıklık ama belimde falan bir ağrı yok
Simgeeee Gulmartin canım benim de son günlerim bende cok anlamıyorum agrı sancılar bende de var ama dogum sancısı gelirse kesinlikle anlarsınız diyolar beş dakikada bir gelirmis sıklastığında hastaneye koş 👍
Nehirkaya25 Gulmartin bende 39+6 oldum gun icinde inanilmaz kasilmalarim oluyo bugun yarin kesin dogururum diyorum noluyosa gece yatıyorum sanci bitiyo 💁 yarim saatte bi geliyosa dk tut canim bakalim sanci aralari siklasiyor mu siklasirsa hastaneye git
Rukiyemus Gulmartin sıcak duş al canım ağrı geçerse yalancı sancidir geçmese doğum sancisidir takip et bence kendi sancidir sıcak duşa gir çıktıktan sonra sürekli yürü eğer hastane yakınsa sancin 5 dk bire düşünce git 🥰
Gulmartin Simgeeee böyle bıçak saplanır gibi oluyor mu sende de? Bende öyle olunca adım atamıyorum bir de bebeğim hiç olmadığı kadar hareketli şuanda sancı başlayınca böyle mi oluyor acaba ya
Simgeeee Gulmartin evwt canım elini kolunu cıkarttı zannediyorum alttan öyle bi acı. Hareket ettikce de agrım oluyo. İnan bende bilmiyorum hareketi ona mı bağlı bilen biri aydınlatır umarım seni 🙄
bilgihamile Simgeeee 35 haftaligim suan bicak saplanir gibi oluyor ve adim atarken atamaz hale geliyor sanki ordan cikicakmis gibi hissediyorum. Uzandigimda haraket ederken bebegim ayni seyleri hissediyorum. Dogum ile alakali degildir degilmi? Sahte sanci olabilirmi? Bunlari okuyunca biraz tedirgin oldum
Gulmartin Nehirkaya25 benimki de 3 saat kadar 15-20 dk da bi geldi sonra kesildi sabah kontrolüm vardı 2 cm açılmam varmış bi kaç güne olur dedi doktorum ☺️ Sağlıcakla gelsinler inşaallah 🙌🏻
_berivan1404 Gulmartin bende 40 haftaya girdim gece 1 den beri sancım başladı kahverengi akıntım oldu hala yatamıyorum 10 dk bir sancı giriyor belimden vajinama sanırım doguruyorum
Osmaninsultani Merhaba kızlar bende 38+3 üm gece 1den buyana sancım var kasıklarım karnım ağarıyor biraz sonra geçiyor doğum sancısı mı bilmiyorum, sıcak duşa girdim geçmedi takip etsem mi sıklığını daha erken mi doğum için bilmiyorum saat 2 de kontrolüm var çatı muayenesi olacağım 🙄
Esmaemenova Osmaninsultani erken diyil canim tam zamani 9 ayi doldurmuşsun zaten.. 2 e kadar çok şiddetli olmazsa dayana bilirsen kontrole gittiğin de soyle doktora😅bi bakmişsin 6-7 cm açikliğin var doğuruyorsun artik))) sanci odasinda beklemek çok zor ve kötü evinde sancini çekersen daha rahat olur sana
Osmaninsultani Ay hadi inşallah ya valla uyuyamıyorum da bu saat oldu korku heyecan hepsi bir arada, sancılar öyle çok zorlu değil henüz hafif o nedenle doğum sancısıdır diye konduranıyorum, hayırlısı ile kucağımıza alırız hepimiz
Gulmartin Osmaninsultani amin inşaallah sağlıkla gelsinler 🙌🏻 Kontrolünüz nasıl geçti başlamış mı doğum?♥️
Nehirkaya25 Gulmartin yarin kontrol var bakalim insallah bende de acilma vardir yarin 40 haftalik olacak
Osmaninsultani Gulmartin teşekkür ederim 😊 ilk kez çatı muayenesi oldum öncelikle korktuğum kadar değilmiş rahat geçti hiç acımadı, nst de sancılar çıktı ama açılmam 1 cm sadece o yüzden geri eve geldik çarşamba tekrar çağırdı bakalım süreç nasıl ilerleyecek merak ediyorum
Gulmartin bilgihamile o haftalarda bende de oluyordu 2 sebebi olabilirmiş biri idrar yolu enfeksiyonu, bol su içmek ve yaban mersini iyi geliyor ya da açılma başlaması. Hiç geçmeyecek gibi olursa doktorunuza bir sorun. O haftalardaki sebebim enfeksiyondu ama dün geceki açılma başladığından olmuş. Endişelenmeyin sağ salim alırsınız inşaallah 🙌🏻♥️
Fatmaerturrk bilgihamile canim benxe suan 37 yim 35 ten beri ayniyim bkcak girer gibi agrim vardi belimde hala devam ediyo yalanci sancilarmia ama gecmiyo dusta falanda
Simgeeee bilgihamile canım inan bende cok bilgisizim bu konuda ama doktorum bunlar da bir belirti dedi. Ama belden vururmul daha cok sancı. Kasılma olan yerde agrı olurmus.