Size minik mucizemin gelişini anlatmak istiyorum.
Oncelikle kızımız için biraz ugraşmiştık eşimde varikosel çıkmıstı üst üste 2 ameliyat oldu macunlar bitkisel karisımlar her ay doktor kapısı ve umutsuz geçen aylarla karşı karşıya kalmıştık . 2.buçuk sene lik bir süreçle ugraştık. En son artık normal olmucak diyip tüp bebek merkezleri aramaya başladık maddi durumdan dolayıda onuda erteledik ve herseyi akışına bırakmıştık işte bizim hikayemiz burada başladı .her ay denemekten hiç vazgeçmedik belki olur diye nirmal yoldan diye ve ben hamile kalmışım ogrendigimde mucizem 5 haftalıktı . Doktor dan randevu alıp kontrol edilmek istedigimi soylemistim 2 senedir olmuyor acaba bendede mi sıkıntı var diye doktora gittim bi bakalim altan muayene edelim dedi ama onun oncesi her ay fazla kiloya bagli düsündügüm gecikmelerden birini yaşıyodum o yuzden benden kan istediler ve kan sonucumu negatif beklerken bir anda 5 haftalık hamile oldugum ortaya cikti doktorun kolunda aglayarak atlattim bu şoku alttan ultrasonla keseme bakıp bebbegin oldugunu soyledi .eşim telefonda aglamaktan maf olmuştu soyledigimde . Sürecim bu sekilde basladı daha sonra ozel hastaneye geçiş yaptim ve her ay rutin kontroller allahima cok sukur bebegim haftasi haftasina hep kilosuyla boyuyla 1 ileri 2 geri gitmedi hep tam taminaydi ikili tarama ve dortlu tarama seker testi hicbiri yaptirmadım herseyiyle zaten ben kabuldum yavruma . Detayli ultrasonumuzda mükemmel çıkmıştı . 16 hafta cinsiyetini ogrendim 20 de ilk hareketlerini hissettim .25 te gebelik şekerim başlamıştı biraz dikat ederek ve ünsilin hapı yutarak idareli tutmaya çalıştım 32 haftada dogum iznine ayrıldım Bu şekilde 36 haftaya kadar geldik evimin dogum temizligini tek basima yaptim etrafimda onlarca insan olmasina ragmen. ben temizlikten oldugunu düsündügüm açılmalarım varmış hiç agrı sızı hissetmedim sadece kontrolde doktorum cok tutamayız bebegini sekerden kakasını yapabilir dedi ve alttan muayene etmek istedi muayene sonucu 3 cm acıklıgın var nasıl dayandın dedi hic bisey hissetmedigimi soyledim beni eve gonderdi sancını evde çek dedi evde muayene sonrasi sancılaarım artti bu sekilde evde 4 gun bekledim 4 gun sonunda kontrolde 4 cm açıkla yatısım verildi cok heycanliydim cıktık yattık saat 10 du oglene bebegin kucaginda dediler verdiler suni sancıyı ama hicbir etki yapmadı bana . Bende gayet rahat birsey yokmuş havalrinda tabi. Taki sancı artmiyor diye beni ebe dogumhaneye alıp bebegin suyunu patlatana kadar suyumu patlattilar geri odama donemedim yerlere yattim bagirdim saclarimi yoldum koridorları inlettim yapicam diye ama bana hemen epidurel dediler teredutsuz istedim hemen anestezi uzmani geldi yaptim ve kus gibi oldum hersey cok guzeldi saat 13 ü gecerken muayenemde acıklık 9 cm le dogumhaneye yürüyerek gittim catala yattım bana ıkın dediler 3.4.5 olmadi ıkınamadım iki ebe karnımdan bir bastırdılarki 1 ıkınmadan so ra yavrumu sıcacık sekilde üzerime verdiler . 4 dikişle azıcik kesiyle yırtmışım bebegim 37+4 te 2.770 gram saat 13.27 de dogdu . Dikimden sonra odamıza geçtik ve birdaha yanimdan hiç ayrılmadı bebegim . Doktor ve ebelere göre dogumum mükemmell geçmiş bana göre pek ole degil keske epidureli onceden vurulsaydim diyorum sadece . Brnim hikayem bu kadar . Allahim hepinize kolay açilmalar sancısız dogumlar nasip eylesin allaha emanet olun hakkınızı helal edin sizden çok şeyler ogrendim