uday Arkadaşlar eşimde vitamin eksikliği varmış doktorun yazdığı ilacı almadı onun yerine benim elevit ilacimdan içti birşey olurmu korkuyorum 😱😨aranızda doktor varmı cevaplarsaniz sevinirim
Esrelf uday 😄😄 yok ya birşey olmaz. Bende decaviti eşime verdim. Kemik ağrıları azaldı. Daha dinç kalkıyor.
uday Sağolun kızlar valla korktum da bir yandan vermeye bacağı kırıldı 3 sene önce ve bacağına platin takıldı eşimin onun ağrısından dayanamadiğindan ve takıntı haline getirdiğinden 95 kilodan 65 e düştü biraz psikolojik ve birazda vitamin eksikliğinden bende kendi ilaçlarimdan veriyorum ama korktum geri birşey olursa diye deletedmom01 Esrelf [bilinmeyen] Osse
Esrelf deletedmom01 ver ver😄 ama eşim bir kutuyu bitirsin daha vermiyecem. içeriği gebelere göre ayarlanmış ya. Fazlası zehirler filan abrtmamak lazım. 😄 hani şu supradiyn diye multivitaminler varya içerikleri hemen hemen aynı sadece gramları farklı. Ben O yüzden verdim. 👍
deletedmom01 Esrelf bende verim içsin günah 😂 mesai kalmaktan bi hal oldu zaten 😂😂 Allah yardım etsin hepsine ♥🙏😊