AATozarr Hlyyldz Yok kuzum ben bişey aşermiyorum yani en azından normal şeyler 😂 o arkadaş ben değilim 😂
zelis63 Erenveannesi canm sende demir eksikliği vardır baktır çünkü tebeşir falan canın isterse demir eksikliği oluyor benmde canm çekti bak 😅😅
Erenveannesi zelis63 hepimizde demir eksikliği yok mu zaten sürekli çıksın diye ilaçlar içiyoruz. Bebişler emdi bütün kanımızı artık yapcak bir şey yok az kaldı zaten ben doğuracağım 😅
zelis63 Erenveannesi canm yenilen killer vardi ben çok yerdim bekarken ya şimdi yurtdışındaym burda yok gerçekten canm istedi bide beyaz taslar vardı ya adını unuttum oda tebeşir gibiydi onuda yerdim 😅😅
Erenveannesi zelis63 böyle kireç koktuğunda da çok canım çekiyor duvarları kazıyıp yemek istiyorum 😄 ama yapmıyorum bunları tabi ki her aşerdiğimi yemek zorunda mıyım Allah aşkına? Dikkatimi daha başka yiyeceklere çekmeye çalışıyorum 😄
zelis63 Erenveannesi yani canm yenilecek sey var yenilmicek sey var ben hiç aşermedim ya 31 haftalık oldum hala öyle devam ediyor nasıl bisey acaba aşerme 😅
baharcpt ayseakcura Benim bi tanıdığımda kömüre aşermişti. Hatta dayımın eşi kar yicem diye tutturdu onu erciyes dağına götürmüştük kar yesin diye 😂
Erenveannesi zelis63 evet millet anlatıyor işte burnuna vs kokuyormuş ben de aşermedim. Hamilelikten önce de canım çok şey çekerdi hamileyken de aynılarını çekiyor bu mu aşerme 😄