Serihsasya Kızlar bugün Mevlüt’e davetliydim gittim yanıma oturan teyze kız bebekte daha çok ağrı oluyor çokta keserler seni dedi çok korktum zaten korkudan ölüyorm :( doğum çok mu zor
Emineyavuz_53 Serihsasya teyzeye deseydin o senin zamanında milattan önceydi . 😃 Allah’ın izni ile bişey olmaz benimde ilk her canlı dişi yapıyor bizde yaparız inşallah
Lindam Serihsasya ne sen sor Ne ben söyleyeyim. Umarım acı eşiğin yüksektir. Bende normal Doğum diye gidip mecburi sezeryan olanlardanım. Bebeğim içerde kakasını yaptı diye. 5 cm açılmam olmuştu en son ama o beş cm açılma olana kadar canımdan can gitmişti. Bebek kakasını yapmasa bile sezeryan isterdim son dakka çünkü o çektiğim sancılar NST’de bile görünmeyecek şiddetteymiş. Ebe bunun on katı kadar büyük sancılar olmalı bu yeterli değil deyip duruyordu devamlı. Bu arada yanında biri mutlaka olsun onun elini sıkınca güç bulursun. Ben Ablam ve annemdik her sancı geldiğinde ablamın elini sıkıyordum kızın parmaklarını kıracaktım nerdeyse 😅😅 normal Doğum için hergün yürüyüş squat hurma yedim va ama zordu
Dilan90 Serihsasya zaten sancıdan bebek Nasıl çıkıyo anlamıyorsun ve çıktığı an hersey anında bitiyo evet sancı gerçekten zor canım ama gecıyo ben zor doğum yapmama rağmen ıkıncıyı yine normal istiyorum. Benm mesela doymayınca doktor kesmek zorunda kaldı.ama kesmeden önce iğne yaptı ne iğneyi ne kesmeyi nede bebegın cıkısını anlamadım nasıl oldu. Sancıyıda dogru nefesle kullanmayı ögrenırsen çok kolay olur senın için sıcak suya girmek ve epidural gibi sancıyı atlatabılecegın yöntemler var hiç korkma.birde doğum anında boş boş bagırma boşuna kendını yıpratırsın ve doğum uzar sadece ıkınma hıssi gelınce nefesını al tut ve kuvvetlı ıkın gerısı kolay🙏
Rukiyecaglar2 Serihsasya bu ne sacmalık yok canm öyle bişey yani söyle söyleyim tabiki zorluğu var doğumun bu kişiden kişiye değişiyor kiminin kolay oluyor kimininkisi zor bu tamamen bizim elimizde korkmadan gerilmeden sadece bir günümüzü bu sancılı güne psikolojik olarak hazırlamalıyız inanın akışına bırakınca hicbirsey zor degil bu arada dikiş konusuna gelınce doktorlar mecbur kalmayınca kesi atmıyorlar cnm içini karar tut benımde 2.hamileligim zor mu diyenlere tek cevabım bunu ben söyleyemem sana bağlı dıyeoum o yüzden herseyi akışına bırakıp bol bol dua edip bir nefeste doğuralım insallah....
Aslannn Doğum elbet kolay diil sonucda bir can cikariosun ama rabbim onun kolaylığını verio anneye....iki tane normal doğum yaptım korkulacak bişey yok şimdi üçüncüye hamileyim yine normal doğum yapacam.ins.....her anlatilan doğru diye bişey yok kulak kapatmak gerek
Serihsasya Aslannn gerçekten yapabilirmiyim bende çok korkuyorum sancı mı zor yoksa bebeği ıkınarak doğurmak mı sezeryandan da çok korkuyorum başka bişey düşünemiyorum akıl verin bana
Aslannn Serihsasya sanci kismini atlattıktan sonra bence ıkınma ve bebegin gelmesi en kolay bölümü bence
Serap0733 Serihsasya dogum kısmı kolaymış:) sancı kısmı zor bence yaşamadıgın bi şeyden korkma ben sanrm o yuzden cok rahatm
filizeka Dilan90 kesinlikle öyle, Bu tarz yorumlar yapan insanlara kulak tıkayın. Ben öyle yapıyorum.
filizeka İnsanların motive etmek yerine böyle saçma sapan yorumlar yapıp, sanki hiç doğum yapmamışlar gibii cahilce ve düşüncesizce konuşmaları beni acayip sinirlendiriyor. Ahh ahh.
filizeka Dilan90 😂 hayır laf sokmadım hak verdim. Sitem ettiğim kişi anne adayına destek olacağına onu korkutan teyzeeydi.
Dilan90 filizeka Ben yukardaki teyzeyi unutmusum😂 degisik Insanlar ya güzel motive etseler ölürler felaket tellallari😊
Irmaks Serihsasya herkezin hamileligi bir degil cnm ya kafana takma allaha guven duani eksik etme baskalarinin dediigini cok sallama yoksa isin icinden cikamiyosun.. bende cok korkuyorum ama bolbol dua ediyorum su dogum yapmislar neden hmileleri korkuturlarki ya bizede yazik ama iste allah hayirli dogum nasip etsin sag saglim insallah🙏🙏🙏
Serihsasya Irmaks amin canım cümlemize inşallah eski topraklar seviyor böyle doğum hikayeleri anlatmayı 😅
Irmaks Serihsasya sevmezlermi ya keske birazcik bizide dusunseler korkutmasalarda bizde bu yonlerini hice saysak😂🤭
Gulmartin Serihsasya doğum illaki zordur benim de bir kaç günüm kaldı. Ama o sancı olayı hem acı eşiğinize hem bünyenize bağlı kesi de aynı şekilde her kadın için ayrıdır zaten her doğum ayrı bir olay bence kıyaslanamaz. Bana da bi kadın aman hemen suni sancı iste başlat doğumu çok inmiş bebek daha ney bekliyosun dedi moral bozdu ama doktorum daha tam olarak doğum kanalında değil demek doğmaya hazır değil doğal yoldan gelmesini bekleyelim nasılsa herşey çok yolunda diyor. O yüzden her söyleneni duymamak lazım bence 💕