Esrahakan Sdylk önerilerinde yıkama talimatlarında 5 tane deterjanla denendi akma olmadı dediler benim korkum da deterjan olarak incianın deterjanını aldım akarsa diye korkuyorum 😑
SuleDoruk Esrahakan bende aynı marka deterjan kullandım. Tuğba kuğudan vermiştim siparişi. Akma yapmadı
Selen01 Sdylk çekime yetişmesi açısından bence siyah kumaş boyası alın birde orta kalınlıkta fırça ile üzerinden geçin. İyice kurusun
ilknurmom Berry bende oraya yaptiracaktim ama daha siparisi verirken kargo sizi evde bulamazsa gidip kargo sirketinden alir misiniz falan deyince bana hic guven vermedi kalsin hamile halimle almam ordan dedim adam sonra baya bi yazdi cevap bile vermedim cunku daha siparisi vermeden yan basmaya basladilar garip bi sayfa
Berry ilknurmom bana da aynı mesajı yazdılar ben iş adresi verdim zaten gelip bulamamaları mümkün değil bakalım bekliyorum
Sdylk Esrahakan bende ki urun gercekten cok kotuydu yukarda yorumlarda ekledim ama ilgilendiler ve degisim yapcaklar yeni urun geldiginde tekrar bilgilendiririm sizi
Cdmcvk Pusula bende bu sayfadan 10 lu hastane çıkışı aldım 150 TL. Çok güzel geldi ve baskısı gayet canlı kumaşıda bebeğe uygun . 🥰
Blcns Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Ben de ilk başta hep isimli şeylere bakıyordum ama, sonra düşündüm ki bir başkasının da ihtiyacını karşılasın ileride. Yazık günah o kadar para veriyoruz. İsimli bir şey yaptırmaktan vazgeçtim ben de
Sdylk Kizlar yenisi geldi baski gayet guzel bilginiz olsun siparis verebilirsiniz, sorun yasarsanizda bilgilendirin ilgileniyorlar
1004nese Sdylk aaaa sizin adiniza üzüldüm Benim siparişim çok güzel geldi bende aldım çünkü bir sorun yaşamadım çok beğendim birebir geldi.
Handeylmz Ben sipariş verdim kumaşı felan çok güzel yumuşacık rengi soluk felanda gelmedi çok güzelldii yıkama talimatına uymadan mı yıkadınız da acaba rengi soldu
MerveLiva ozlem_yasn03 bende oradan verdim ama daha gelmedi benmki kelebek etkisi desenli inşallah bi sorun olmaz pembeli falan. Peki kaç derecede yıkadınız solma bozulma yaptı mı