Esramtss Rabia-b ben carsamba günü kan testi yaptırmıştım 1300dü bugün tekrar yaptırdım 8600 çıktı sence ikizmidir
Samilmerve nurmerve kimi kadında görünüyor eğer vajinal yoldan bakıldıysa da görünür sizinkine de altttan baksalardı mutlaka görürdünüz keseyi
Samilmerve Esradegrmen Allahım şifa versin sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaallahh,benim daha mide bulantım falan olmadı pek ya göğüs ağrımdan isyan bayrakları çekecek hale geldim bide hafif bel ağrım var 🤦♀️
Samilmerve nurmerve karından bakıldığında kese görünüyor 5000deyken.Yoksa 400 bile olsa alttan bakıldığında kese mutlaka görünüyor ama şimdiki doktorlar alttan bakmıyorlar işte bekliyorlar bizde beklerken göbeğimiz çatlıyor meraktan😂
nurmerve Samilmerve hemde nasil çatlıyor 😂 keseyi görmeden kendimi hic hamile gibi zannetmiyorum ya illa o keseyi gorucem daha 2 haftam var 🤦♀️🤦♀️
Samilmerve nurmerve bende aynı durumdayım o keseyi görmem lazım hayırlısıyla görürüz inşaallahh benimde doktorum 3 şubatta keseyi görürüz dedi bakalım 🙈🙈
nurmerve Rabia-b ben cuma günü baktirdim o zaman benimde simdi yukselmistir bugünlerde gitsem mi acaba
Rabia-b nurmerve canım doktora değerimi söyledim süper üstten görünür dedi istersen sende git görürsün inşallah
nurmerve Rabia-b baska doktora gideyim bence burdakine hic guvenmedim yeni genc bi kadindi gorsen doktor demezsin birde hastane araçlarına pek güvenemiyorum