Symsglm Merve8 3 takım hazırladım. 2 tanede ayrı alt koydum ne olur ne olmaz diye. Takımların biri ilk doğduğunda giydirmek için çünkü eskisi gibi bebeğin üstündeki sıvıyı tamamen silmiyorlar kanlı olabiliyormuş. Sonradan fotoğraf için aldığımı giydireceğim. Diğeride yedek 😊
duygusm Merve8 Bir tane sekizli hastane çıkışı koydum, hemşireye onları vereceğim. Onun yanına da yedek sanırım dörder tane daha badi ve alt-üst takım koydum. Bir kaç tane de battaniye ekledim.
17022020 Merve8 3 takım bir de hastane çıkış seti 🙏🏻 Ne de olsa babamız taşıcak orda lazım olursa gel git olmasın diye böyle koydum 🥰
Symsglm Merve8 tek farkı normalde 1 gün sezeryan de 2 gün yatıyorsun. Ama kıyafette o kadar farketmez. Belki alt değiştirirken kıyafeti pislenir onun içinde alt pijama ekledim bende .yengem yeni doğum yaptı oda bu şekilde hazırlamıştı yeterli oldu 😊
Saraalp Merve8 sezaryen de 2 gece kalmıştım hastanede, ağzı fermuarlı çantalara ayrı ayrı 5 takım yerleştirdim 4 tane kullanıldı, 3 tanesi yenidoğan takım diğer ikisi 0-3 ay ayrı takımdı