Pcosaragmen Dilarasavull44 benim arkadaşıma %100erkek dedi gittiği bütün Dr lar ,kız herseyini hazırladı erkek bebeğe göre ,bebek hediyelikleri dahil ,doğumda kızı olduğunu öğrenince şokkk 😮😮4yasinda şimdi maasallahi var 😍😄
Zeynoo21 Bize de cınsıyet tahmını yaparmısınız? https://imgyukle.com/i/V4eQ30 Dilarasavull44 [silindi] kartanesi26 [silindi] EbruIrmakAhmet duygusm Sedaaaa59 ozlemoz13 Meleko Pcosaragmen Zuzum577
Zuzum577 kartanesi26 ben kendi doktoruma iki defa gitdim soylemedi biliyodu ama soylemedi hic bisey sonra baskasina gitdim oda %90 kiz soyledi sonra yine birine gitdim dedi %100 kiz ondan sonra kiyafet falan aldim besiyini falan yastigini yorganini aldim kiz icin ama bir korku var ya yanilirlarsa erkek olursa diye o kadar kiz icin seyler aldim yarim 20 haftalik oluyoruz subatin 8 9 doktora 3 lu testle dobler icin gidicez bakAlim kizmi gercekten nasil sagliklimi insAllah iyi olur bide buyuk buyuk gozleri var annesine cekmis qaliba hep bana benzesin isterim babasida zaten bana benziyo😅
Junemother Zuzum577 Ayy tam da ben 😊 19da baktı doktor %100 net dedi ama buraları okudukça insanın kafası karışıyor 😳 detaylı zamanı gelse bi an önce diyorum 😊
Mervettas Zuzum577 ben de hep bana benzesin diyordum benim bebekligim reklamlik bebekler gibiymiş suan olsaydim kesin fenomen olurdum 🤣🤣 ama renkli de baktık da valla allh affetsin ayni halalarına benziyor hic istemiyordum onlara benzemesini çünkü çocuklukları 🤦🏻♀️İstemedigine benzermiş ya 😒
Zuzum577 Junemother ben artik kiz besiyi falan aldim o yuzden bi zahmet kiz olsun😄😄😅 erkek dedik biz olur kiz cikti yani detaylida erkek soylerse dusup bayilirim😂😂😂
Mervettas Dilarasavull44 beeennn🙋🏻♀️ %90 erkek bak pipisi de burada diye gösterdi ekranda sonra bir dahaki geldiğinde yine bakalım netleştirelim de erkek dedi ama daha çok erken değişebilir de diye ucunu da açık bırakma gereği hissetti biz videoda izlerken hep erkek dedik yapısından dolayı ve doktorun eliyle bak pipisi de burada diye söylemesinden ama 21.haftada gittik kız dedi yine ucunu açık bıraktı göremedi çok hareketliydi En son artık 28.haftada ogrendik kesin olarak
[silindi] Mervettas benim doktorum da son kontrolde hiç yüzde bile vermeden direk erkek pipisi burda dedi 12+3 de fotoğrafını da verdi. Ama içimden hep kız geçmişti. Bende böyle bi sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum herşeyini mavi aldık 😂💙 hayırlısı olsun hakkımız da inşallah 🙏🏻
Zuzum577 Mervettas benim ki halasina benzesinde amcalarina benzemesin 😂😂 benimde aynen bebekliyim oyle oldu onun icin bende isterim bana benzemesini buyuk buyuk gozler buyuk dudaklar kirmizi yanaklar bembeyaz gelincik gibi bi kizim olsa ayni annesine benzese😍🙈
Meralll Haftada erkek demişti ilk kez dr umuz ve çok da kesin konuştu ihtimal bile demedi😄 23. Haftadayız ayrıntılıya da girdik hepsinde erkek😂💙 erkek daha net oluyor bence yanılma payı çok olmuyor gibi.. tabi haftanız da önemli özellikle 16 dan sonra netleşiyor..
Meleko Prenses001 cumarteside bidaha gittim oturmuştu o yüzden bakamadi doktor kısmetse yarın gidcem bakalım😀
Meleko Prenses001 canım 11 haftalıkken erkeğe çok benzettim dedi doktor bugün gittim yan yatmış bı ihtimal kızda olabilir dedi kafam karisti🤔
Aayyssuu Prenses001 [url=https://hizliresim.com/5NPLJM][img]https://i.hizliresim.com/5NPLJM.jpg[/img][/url] Bize de bi bakın kızlar 😂