Kircicegi-34 ☺️☺️ Yani aslında şöyle 1200-1300e bıraksalardı o an alırdım belki 1500 tl ye daha iyi bir marka modelde bulunabilir düşüncesindeyim kanz veyronda aklımda olduğu için almadım.
Mesela port bebesinin komple etrafı çevrili değil kenarları yok anlatabildim mi bilmiyorum çocugun bacakları yanları dışarda olmuş olacak yani bu da serin havalarda dezavantaj olabilir. İkinci dikkatimi çeken şey, port bebesinin iç kumaşı çok ince, hatta ben çocuğun sırtını acıtmaz mı dediğimde puset için destekleyici iç örtüler var onu alabilirsiniz dedi. Ki görsellerde çıkarılan iç ped ve sirkülasyonu sağlayan özel kumaş diye açıklamışlar, resimlerine detaylı bakarsan anlarsın canım, delikli kumaş yüzeyinin üstündeki pedi çok ince ortopedik bir dolgu yok. Bunları dezavantaj olarak gördüm onun dışında evet hafif ve tekerlekleri küçük bir araba ama sadece hafif diye o fiyata da almak çok mantıklı gelmedi. Kanz veyron da hem küçük hem de 1200 tl civari. Sipariş verip beğenmezsen iadede edebilirsin. Ama eğer Maltepe parka gidebiliyorsan bence ürünü sipariş vermeden görmelisin canım. He dedim ya onun şuyu bunun şusu derken muhakkak bir şey çıkıyor, bu saydıklarım beni rahatsız etmez dersen al tabi ki ☺️ Bir de şu var ürün hafif olduğu içinmiş tek kat alüminyum varmış kol kısmı çok rahat sallanıyor ama mesela allroad o kadar sallanmıyordu bunda çift kat alüminyum var dedi ağırlık incelik de burdan geliyormuş yani tekerleklerinin dışında.