Cesminaz Merhaba anne adayları 16+3 hamileyim aşırı bel ağrım var dün gece yatırmadı diyebilirim bi yandan da korkuyorum bebeğime bişe olur mu bu durum normal mi tecrübeli hamişler 😕
Kavas Cesminaz canım benimde 17+4 bende kaç haftadır çekiyoruö doktoruma sordum daha erken bebeğin baskı yapması için kemik yapınla alakalı dedi bebeğimize de bi zararı yoktur heralde 😕
dilek1 Cesminaz bende hamileliğimin başından beri çekiyorum bel ağrısını geceleri dahada kötü oluyor 😔 magnezyum yazdı doktorum ama hiç fayda etmedi
SelinUzun Cesminaz nerdeyse hamile kaldığımdan beri bel ağrım var. Kuyruk sokumumda 15. Haftama girdim resmen kalçalarıma yayılmaya başladı ağrı doğru düzgün oturamaz yatamaz oldum. Doktorum magnezyum verdi eskisinden biraz daha az ağrım var şimdi
Tgbabsra Cesminaz ay ben de de çok agrı oluyor doktor herşeyin yolunda dedi içim rahat etti artık ağırsa da takmıyorum
Kbra96 hande123 benimki sırt üstü yatınca hafiflio geçio sizinki devamlı mı sırt üstü yatınca geçio mu
hande123 Kbra96 sırt üstü yatmayı dr lar çok tavsiye etmiuor yan yatıyorum sürekli belime yastık koyup uzanınca biraz iyi geliyor
Eliftuba Bel ağrısı herkesdr pluyormuş ama BATMA problemi olan varmı ???kuyruk sokumu özellkle sırtüstü yattığımda kalkarken batıyor bana