Mla 32+4 haftalığım sancım var kasılma gibi değilde ağrı gibi yada bilmiyorum nasıl birşey ilk hamileliğim. Doktor bir tane parol İç 1 saate geçmezse Nst çektir dedi. Bu haftada doğum başlar mı bilgisi olan var mı?
Cherry5 Ben de 31+6 günlüğüm. 3-4 gün önce alt karnıma ağrı girdi ve karnım kaskatı oldu. 1 saat içinde 3 kez falan oldu bu. Sonra devamı gelmedi ben de doktora gitmedim, doktorum yurtdışındaydı bugün döndü. Yarın kontrolüm var. Muhtemelen yalancı kasılma
Mla Cherry5 benim yaklaşık 3 sAattir bu durum devam ediyor. Bilmediğimiz içinde nasıl bir sancı olduğunu daha tedirgin oluyoruz tabi.
Zynpylmz1 Ağrın dinlenince geçiyor mu bir süre içinde yoksa belirli dakikalarda gelip geçiyor mu takip et düzenli olarak 5 dakikada 1 veya 10 dakikada 1 oluyorsa bence de bir nst çektir belki doğum sancısı çekiyorsundur bende o haftadan beri böyle sancılar çekiyorum şuan 34. Haftadayım ama oturunca dinlenince belli sürede geçiyor yalancı sancı deniyor genelde bunlara
Mla Zynpylmz1 karnımın üst bölgesinde sürekli vardı 1 saattir yatıyorum şimdi aşağı indi ağrı ama sürekli var ara ara gelip geçmiyor
Cherry5 Mla Vallahi ben de bilmiyorum benim de ilk gebeliğim. Olduğu zaman ben de çok gerildim ve korktum doktorumunda burda olmadığını bildiğim için. Bakalım yarın anlatınca belki nstye falan girerim.
Zynpylmz1 Mla bence bir nst çektir sancı yer değiştirmiş hala var oluyor bu demek ki eğer biraz daha geçip rahatlamazsan baktır belli haftaya kadar sancılar çekiliyormuş ama hepsi doğumu başlatan sancılar değilmiş ama yine de takip edilmesi gerekiyormuş
Cherry5 Bir de artık büyüdükleri için hareketleri de çok sertleşti bazen bir yerlere baskı yapıp çok ağrıtabiliyorlar. Benim bebek 2 hafta önden gidiyor belki de ondan hareketleri azcık serttir 😂