Blossom Adbrs-20 en sinir olduğum şeylerden biri. Mikroba açık olacak sonuçta. Ben bu yüzden doğum yapan birinin kırkı çıkmadan hayırlı olsuna bile gitmem. Çocuğum olursa da aynı şeyi beklerim. Müzisyenanne'nin oğlu Kartal daha 20 günlükken aldığı bir virüs yüzünden kalp nakli oldu. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Hala insanlar bilinçlenmedi. Etraflarında duyduklarından da ibret almıyorlar.
Real Zeyno_65 akşam geliyorlardi bebek uyuyor ama ben bunlarla oturuyordum ve 11 e kadar gitmiyorlardj oysa bebek uyurken benimde uyumam lazımdı.uyucamki gece kalktığında bakabileyim.ama bunlar benim.evde dizi izliyordu.baksana hahah baksana hohoho sanki evlerinde TV yok.valla su lohusalihi bunları dovmeden atlattım ya ne diyim sabır sabır.
s_koc Sakın öptürmeyin doktorum yasak koydu diyin. minicik bebek öpülür mü ya daha bağışıklığı yok ayrıca bir sürü haberler doktor açıklamaları dolaşıyor etrafta öpücük hastalığı diye bir hastalık bile var cahil cahil konuşuyor etraftakiler biz gözümüzden sakınıyoruz öpecem diye mikrop bulaştıracaklar😒😒😒
zelis63 Adbrs-20 ben kendim bebek öpmesine dayanamam illa öpmem lazm elimde olmayan bir durum yeğenlerimi falan bile nasıl öperdim kendi bebeğimi düşünemiyorum nasıl öperim insanlarada öpme diyemem şahsen
Sezen95 normalde de sinirli gergin bir insanım şimdiden o kadar doldum ki anlatamam yani eşimin göbeğini küçükken svmekten 3 kere patlatmış sevmesinin ayarı yok 🙄 söyledm öpmek yok cok sıkmak yok o daha bebek hassas şöyle böyle ama anlamıyordu daha doğumuma 3 bucuk ay var üstüne orteceğim battaniyeye karısıyo ben onu örtmem ben onu giydirmem ben ona bunu yapcam en son 2 gün önce çıldırttı beni al karnımdan sen doğur dedim sabır mabır bırakmadı bende ben çocuk doğdugunda eve misafir bile istemiyorum bizimkisi 20sinde mevlüt yapmayı düşünüyormuş ay ölür müsün öldürür müsün ne yaparsın eşimde ordaydı anne senin sonunu iyi görmüyorum dedi zorlama sezeni dedi şakayla karısık almaz bak seni eve dedi ay kadım gamsızlığa vuruyor gülüyor geçiyor sinirimden saçlarımı yolcam 😂😂
Faray Adbrs-20 Ben bu konuda çok kırıcı olacağım adım gibi eminim, benim minnacık savunmasız yavruma pis elleriyle dokunan, öpen babam olsa tanımam çığırırım. Küserse küssünler zaten faydalarından çok zararları var yoklukları yük hafifletir en azından 😂😂
Mebos Adbrs-20 40ı çıkana kadar ellenmesine bile karşıyım anne babası dışında ama kaynana kayınpeder dinlemez hatta gelcek insanlar bile dinlemez benimde bu konuda çok sinirlerim bozuluyor ama bakalım doğumca ne olcak hayırlısı ben her seferinde dile getiriyorum açıkcası 40ı çıkana kadar gelip gitme bile olmasın istiyorum ama bakalım
Gmzalp Adbrs-20 haberlerde okumustum agzinda ucuk olan bi kadin bebeği öpüyorum ve o bebek enfeksiyon kapip ölüyordu. Oyuzden kimseye öpturmeyin cok minik olduklari icin bagisiklik sistemleri kuvvetli degil buyuyunce operler
3birden Adbrs-20 sonra zorluğunu onlar degil sen çekiyor sun canım ilkinde yaşadım ikincide tecrübe edindim kimseye uyanık olmadığı sürece ne kucağına verdim ne çocuk gösterdim odasına attım emzirdikçe çok rahat ettim çocukta öle