Gamzem_12y Kızlar 39+6 safak 1 Az önce günlk pedim ıslandı baktm pembemsi su akmş tuvaletim geldi gittm ishal olmuşum yanlarmdan da bi ağrı vuruyor hastaneye mi gdym beklim mi bilmiyorum
Yusufakardes Gamzem_12y su devamlı gelmeye başlarsa yani sürekli ıslaklık hissedersen anlaki suyun günlük ped kullanma norma iç çamaşırda daha iyi anlarsın zaten herkeste şar diye su gelmez
Zeyk Gamzem_12y yani git bence kimisinin doğumu da böyle ishal hissi falan ile de başlıyor bilemedim🤔
Busemasalpoyraz Gamzem_12y canim sen dusunu al biraz evde suquat yap baktin ki suyun geliyo agrin artyo git hastaneye kimseye bakma herkesin dogumu bir baslamio
Nurrrrr Gamzem_12y Canım arkadaşın dediği gibi duş al hurma varsa ye squat yap sancın var ise düzenliyse git 👍🏻
Gamzem_12y Duş aldm squat yaptm 15 20 tane simdi oturym agrlarm var ama beklycem bakalm sabaha kadar durmayı düşünüyorum
Gamzem_12y EDT evet sabah 5 de devlete gittm açlman başlamş sancn da var yatş verelim burda ilerlesin dedi kabul etmedm imza atp eve geldm devam ediyor agrlarm bu geceye kadar dogururm diye düşnyorm simdi kahvaltı yapıp ozel hastneye gidecm
Dilan90 Gamzem_12y sen yinede çok geç saate kalma bazıları erken açılıyor sonra hastaneye yetısemezsın suyunda geldıyse bıter bebek için sıkıntı olmasın sonra normalde su geldıkten snra 9saat içinde doğurman lazım haberın olsun ahırlarında fazlaysa geceden beri sancın var ne olur ne olmaz cok gecıkme
Gamzem_12y Hastnedeym 3 cnm ile yatşm yapldı ama çatm kemikliymis zor olacakmş 5 cm e kadar beklycz kafası kanala giremezse sezeryan yapcz dedi doktor