Nrmn93 Özellikle geceleri artan bacakları hareket ettirme, germe isteği... Uykudan uyandırıyor, bu durumu yaşayan var mı aranızda,
Nevinnn Nrmn93 ben varım maalesef çözümü bulamadım ağrıyla uyanıyorum uykudan eşim kalmıyo sesime bazen ovalıyor biraz bi çözüm bulamadım ben magnezyumca kullanıyorum soda da içiyorum ama yok bi çözüm özellikle bu ay 8. Ayım daha çok zorluyor bide varis var tabi ama yinede halimize çok şükür bebeğim sağlıklı olsunda biz anneler herşeye katlanıyoruz 🥰
Zynp01 Nrmn93 ben yaaa maalesef çok rahatsız ediyor bazen akşam oluo sadece ama eşim gece daha çok hareket ettirdiğimi söylüyor
Sumeyradem_06 Nrmn93 tek değilmişim demekki. Bende öyleyim germem gerekiyor ve bitek yatarken geceleri oluyo bu sürekli hareket ettirmem gerek. Ne oluyo bu anlamadım
Nrmn93 Nevinnn Çok zor gerçekten , ben iki haftadır yaşıyorum bu durumu. Daha 4. ayımdayım;ilerleyen aylarda daha da zordur eminim. Dediğiniz gibi yine de çok şükür , sağlıklı olsunlar da ,geçecek elbet.☺️
Hasibeee Bende de var aynı sorun magnezyum ve kan ilacı kullanınca geçer demişti doktor ama geçmedi. Çözüm bulan varsa nolur Yardımcı olun😔
Nrmn93 Magnezyum eksikliğinden olabileceği söyleniyor ama ben de bilmiyorum. Bir dahaki randevumda doktoruma da soracağım bakalım inşallah bir çözümü vardır
Abi-de Nrmn93 beeen beeen o kadar kötü bişey ki dediğiniz gibi özelikle yatağa uzanınca😩 hamilelikten önce de vardı ama hamilelikte daha da arttı. Sürekli geriyorum bacağımı sıkıyorum kalkıp yürüyorum😩
Gzgr Bende de var malesef.Gece yataga yattigimda huzursuzluk hissi hareket ettirme derken uykuya dalamiyorum bir turlu.Ne masajin faydasi var ne de baska birseyin.35.haftadayim her gece ayni sey
Yasmintanju Ben yuruyemiyorum bile bazen topalliyorum geceleri kalkip ytagin icinde oturuyorum ozellikle sol bacagim beni mahvetti 😭😭
Nrmn93 Arkadaşlar doktoruma danıştım , magnezyum yazdı. Deneyeceğim bakalım. Sizlerin de aklında bulunsun , alabilirsiniz .