Aybuk66 Zeyno_65 yok ben 1 2 haftaya yakin 15 hafalik ken hisettik suan 16 haftaliigiz yeni henuz ilki kizdi ikinciyi sabirsizlikla bekliyoruz iste
Eliiffisikk Aybuk66 Simdiden ağrılardan uyuyamadıgım zamanlarda diyorum valla daha dogmadan uykusuz bırakıyorlar 😂
Aybuk66 emremelike_757 bende ilk kizimda oyle olmusdu ilk 3 5 aya kadar oyle terettutle bisi alamamisdim .d
Aybuk66 Eliiffisikk benimde kimi zaman sirt agrilarim oluyo ve zorlaniyorum bazen yuruyemiycek hale geliyo annelik cok zor yani bosunada cennet annelerin altina serilmiyo allah hayirli evlat nasip etsn herkeze
Junemother NurseB Evet evet inşallah canım Allah herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizlerede😊
ffckizannesi Biz 16 +5 iz ama ne duygusallik ne aserme hic bise yok gayet iyiyiz bakalm . Bulanti oldu ama prilam kullaniyorm . Birakmaya da korkuyorum. Cinsiyetimizde erkek basta kiz demislerdi. Oglusumuz olacak ins
Dibeee Dilarasavull44 13 te erkek olabilir dedi 14 kesin dediikızımdada bu haftalar kesin öğrenmiştimm
Dibeee Dilarasavull44 valla biz pipiyi kesin olarak gördük o yüzden degiscegini sanmıyorum sende gördüysen eger degismez ve sonra her gitmeme gördüm pipiyi
Fatma8988 Eliiffisikk ikili taramada erkek demişti doktor. Bu cuma kontrolüm var bakalım ne olucak.. duygusallık yok şuan çok şükür. Tek derdim çatlayan başım😭
Sinemin Bende 17 haftalığım 😌 aranızda pişik olan ve geçirecek bi tavsiyesi olan varmı 🤔 ne yapsam bulamadım bi çözüm