Bernaszn Haticemre21 ultrason kapısında yanlış değilsem fl diye bir değer var onu 6 ile çarpıyorsun öyle boyu çıkıyor öyle okumuştum
Aslannn Yasmintanju benimde 30haftada 1800 demisfi.simdi 33 haftamdayim haftaya kontrol var merak ediyorum bende açıkçası
Mervekr Yasmintanju 29 haftam da 1700du maşAllah☺suan bende 32 haftayim bende merak ediyorum acaba kaç oldu diye 2 kilo olmuşumdur ki 😇
Mervekr Mebos bizde bir hafta öndeyiz suan 32 +2 yim hastaneye gitsem 33 + 3 veya 4 çıkar eminim hep öyle çıkıyor
Hayatinmelodisi 33 de 2750 kg çıktı.. dr sınırdasın biraz daha fazla olursa annede diyabetten şüpheleneceğiz dedi. İri bebek olursa diye korkuyorum 😔
SuleDoruk Hayatinmelodisi yaptırmadın mı şeker yüklemesi? Benim drum da hep şekerden şüphelendi. Çok şükür çıkmadı🙏
SuleDoruk Yasemin58 29. Hafta da 1850 grdı. Bana çok fazla dedi. Üstelik ben ssvd deneyeceğim. Bu hızla giderse hayal olarak kalacak dedi 🤦♀️
Yasemin58 SuleDoruk maşallah sizinki 100 gram daha fazla imiş,birinci doğum çok mu kötü idi ki ssvd istiyosunuz😊
Hayatinmelodisi SuleDoruk önceden yaptırmıştım 24 haftalıkken mi tam hatırlamıyorum o zaman da sınırda çıkmıştı şekerim ilaca gerek duymamıştı..
Bernaszn Tgbayldz aynen çok doğru söylüyorsunuz da insan telaşlanıyor bazen geriden mi geliyor şöyle mi böyle mi diye sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize inşallah 🤲
SuleDoruk Yasemin58 hayır aksine sezeryanın hiçbir kötü hatırası yok bende. Normal doğum yapmış gibi kendi işimi kendim yaptım sonrasın da. Fakat aradan on yıl geçtiği için artık normal doğum yapabileceğim için denemek istiyorum.