Mrv__ Kizlar 5+4 de degerim 5530 çıktı iyi mi sizde nasıldı? Ama akıntım çok ve ara sıra bel ve kasık ağrım oluyor korkuyorum daha önce 1 kimyasal geçirdim🥺
Semraaaaa Mrv__ bnm benmde 5+2 de 7117 çıktı şu an 10+5 haftalığız çok şükür daha önce bende kimyasal gebelik yaşamıştım .
spiker_anne Mrv__ benim 5 haftalıkken kontrole gittigimde doktorum betanın 10 bin küsürlerde olmalı demisti ama bilemedim, şuan 29 haftalığız şükür 💙
civcivimmm Mrv__ değerinin yüksek yada düşük olması kötü olduğu anlamına gelmez canımm önemli olan daha önce 2 gğnde bir kan verdiysen değer 2 katına çıktıysa sorun yoktur. Ki bence şuan değerin gayet güzel benimde 5+1 de değerim 5800 dü
Kbra16 Meraba canım. Bende 5+1im. Değerim bugün 1421. Perşembe doktora gideceğim inşallah. Bel ve kasık ağrısı bende de mevcut. Bende ekim de kimyasal geçirdim. Önlem amaçlı progestan iğne vurduruyorum
Mrv__ Kbra16 geçmiş olsun canım insan ister istemez tedirgin oluyor ilkinden dolayı dimi.. benimde salı günü İlk randevum var bakalım dr ne dicek belki banada iğne verir🙏🏼
Kbra16 Mrv__ kesinlikle. Benim geçen hafta acayip kasık ağrım vardı. Yine var ara ara oluyor. Hep düşüncelere gidiyorum. Acaba yine düşücekmi diye. Mesela hala hamileyim ben diyemiyorum. Rabbim inşallah sağ saglim kucaklarımıza almayı nasip eder 🤲🏻🤲🏻😊
Mrv__ spiker_anne Maşallah size🌸 yaaa öylemi dedi internette de 850-7300 arası yazıyor bende bilemedim şuan😕