HappyMom Merhaba hanımlar 🥰 Bu yazıya yanıt yazmazsam olmazdı çünkü hamileliğimin başından beri kafama en çok taktığım konulardan biri sebebi de daha önce düşük yaptım ve gece apar topar yaşadığım ilçedeki devlet hastanesine gittim Allahım bi daha o günleri yaşatma ben bi daha asla çocuk sahibi olmak icin uğraşmam dedim doktor anlayışsız ilgilenen yok bişiy soruyorsun tersliyorlar ve ben acılar içinde ölüyorum doktor beni en alt kata ayağına çağırıyor gittim saat5 gibi müsait olursam gelirim yukarıya muane ederim olmazsam da kalırsın diyor tehdit edercesine şuan yine hamileyim doğumuma bit ay kaldı ve ben sadece acaba aynı şeyleri mi yaşatacaklar bana acaba iyi doktora denk gelebilecek miyim diye düşünüyorum şu hamilelik sürecinde il ilçe gitmediğim kadın doğumcu kalmadı özel hastanede gittiğim doktordan memnun kaldım ama onlarda hep bi para koparma derdindeler sanki eşim borç harç içinde bu durumda Allah razı olsun hiç sıkıntı etmedi ama ben yine de yüklenmek istemiyorum en son başka ilçede bi devlet hastanesine gittim teyzemin önerisi üzerine gerçekten çok memnun kaldım . Ve inşAllah bu yazılarımızı okuyan sağlık görevlilerimiz vardır çabalayarak çalışarak doktor ebe hemşire olabiliyoruz orası işin kolay kuşum aslında ama bence herşeyden önce hastalara olan yaklaşımınıza dikkat edin ekstra Güler yüz ekstra samimi olmaya çalışın yardımcı olun unutmayın ki hastalar size muhtaç ve siz o işin ehlisiniz daha dikkatli olun . Şahsen ben gittiğim doktordan memnun kalınca binlerce kez dua ediyorum o doktora ve vallahi hastalığımı unutuyorum ama ters tepki alınca evde hastalıktan köşemde gitmek istemıyorum bi daha . Hepinize sağlıklı günler ❤️🥰