Selmaercan Havvanur_15 yaa memnun musunuz? Doktorunuzdan ben pınar hanıma randevu aldım günü gelmedi ama bakalım nasıl olacak.
Bahar21 Selmaercan ben genesise gitmiyorum özel dünya doğuma gidiyorum ömer yalinkaya doktorum 39+5 haftaligim ve gayet ilgili doktorum
Esrayalciin Selmaercan canım doğum yapmadım ama bende pınar hanıma gidiyorum. Randevu bulmak zor 1 ay sonrasına alıyorsun ama gayet ilgili bi doktor. Güzelce anlatıp içini rahatlatıyor
Havvanur_15 Selmaercan Selmaercan evet memnunum hastanede yeni dolu olmuyor 1 gun sonrası için randevu alabiliyorsunuz
Selmaercan Esrayalciin canım bende zor buldum randevu 6 şubatta gidicem inşallah bana da iyi gelir. Neler yapacağını da söylüyor mu🤔
Esrayalciin Selmaercan 3.sefere gitcem bende 11 şubatta. Anlatıyor şunu kullan şunu yapma yeme falan diye. Benim baya içimi rahatlatan bi doktor oldu inşallah sende memnun kalırsın☺️
Selmaercan Esrayalciin ay esra inşallah öyledir mecbur 2 kere mahmut erdemoğluna gittim hiç bişey demedi. Benim ilk hamileliğim çok acemiyim hiç bişey demiyor. Bugün 8 haftalık oldum kendim bilmeye bilmeye hafta geçiriyorum bi de ücret ödedik o kadar 😏
Esrayalciin Selmaercan benimde ilk gebeliğim yarın 15 haftalık olcaz🥰 ezgi hanımada gittim ben bi kere genesiste oda hoşuma gitmişti ama oınar hanımı çok duydum diye değiştirdim ben. Ezgi hanıma hemen bulunuyor randevu aklında bulunsun diyede☺️
Selmaercan Esrayalciin canım şimdi pınar hanıma gidicem ya devamında kendisi randevu vermeyecek mı. Yoksa biz yine mı uğra uğraşa randevu alıcaz
Esrayalciin Selmaercan herhangi bir sıkıntı yoksa 1 ay sonraya çağırıyor ondada kendin alman gerekiyor tekrar randevu. Ben odadan çıktığım gibi arayıp alıyorum. Sekreterine sorduğumda bi sıkıntı görürse kendi gün veriyor kağıtla giriş yapılıyor demişti
Selmaercan Esrayalciin teşekkür ederim canım rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah pınar hanım bana da iyi gelir.🤰😍😉
Anne_21 balperisi_71 bnde genesıse gıdıyorum ama pınar hanımda yapıcaktım oda dogum ıznınde bakalım sımdı hangısı ıyısr ona gıdıcem ama fatma hanımda cok ıyımış pyle. Duydum