Gizemdiyarilaslan Dilek1661 maşallah canım Allah nazardan saklasın benimde iki gün önce gittim 2 kilo 148 gram çıktı
Gizemdiyarilaslan ebrudurucan ben hala uyku sorunu çekiyorum gece yarıları duşa girmekten yoruldum gözü kapalı giriyorum
Jasminixx Gizemdiyarilaslan karnım çıktı pek kilo almadım hiç şişmedimde ödem falanda olmadı kızımda davul gibi. Olmuştum
Gizemdiyarilaslan Jasminixx 62 kiloydum hep hamilelik boyunca da iki gün önce tartıya çıktım 64 kiloyum ama 2 kilosu bebek sadece karnım var başka bişey yok
Eceveannesi Gizemdiyarilaslan vala tek karnım cildi gören fazla kilo almamissin dio ama kızımda ödem.olmisdu vücudum doğumdan sonra kizimdada almamışım.kilo kız ödem.yapio sisiosun ama oğlan fazla aldirmio
Gizemdiyarilaslan Eceveannesi aynen canım ama kişiye göre değişiyor balon gibi olan kilo alan arkadaşlarım var erkek bebeğine hamileler bende şişme kilo alma ödem yok sadece bi karnım var acaba doğumda etkisi nasıl olur
Eceveannesi Gizemdiyarilaslan cnm.benim.eltim 30 kg almisdi erkek bebeğine hamileyken ama ödem deil.kg bildiğimiz🤣
Gizemdiyarilaslan Eceveannesi eltin o kilolarla ne yaptı peki daha sonra o nedir öyle 30 kilonun zaten taş çatlasa 4 kilosu bebekle eşi olsun 😂😂
Gizemdiyarilaslan Eceveannesi dünyayı yedin derler ya senin eltin öyle olmuş hep yemiş belli çok zor gerçekten ya 30 kilo çok fazla nasıl doğum yaptı ben kilo almadım zayıf kaldım nasıl dogurcam diyorum bu kadar da fazla 😂😂
Hatice_ceylan Gizemdiyarilaslan benımkıde erkek benımde gobegım cıktı bacakdan ve kalcadan kılo aldım . Benımkı her tarafta oynadıgı ıcın tam nerde cozemedım hala 28 haftalıgız . 👼🏻😂😂
1234567ty 18+3 haftalığım hafif göbeğim var vücudumun geri kısmı normal duruyor ogluşum genellikle sol tarafta duruyor geceleri yatarken bi iki defa pıt diye atışı oluyor 🤗
tugbaak49 Gizemdiyarilaslan canım erkek bebekte genelde karın çıkıyor ben 31 haftalığım sadece göbeğim var ☺️