Zsnbr Normalde folbiol kullanıyordum kürtaj sonrası kontrole gittim doktor 3 ay korun ded snra tekrar çocuk yapın dedi o 3 aylık süreçte folik asit kullan dedi ben folbiol kullanıyordum dedm daha kaliteli kullan dedi fol bem verdi kullanan var mı
Cerenssn Zsnbr folio kullan canim ama niye iyle demis anlamadim gerci bir bildigi vardir ben folio da kullandim folibolda ama simdi folik asit ve butun vitaminler bulundugu bir toz kullaniyorum
Sinem92 Zsnbr efa mom kesinlikle öneririm, piyasadaki en iyi folik asit ve vitamin deposu olduğunu söylemişti Doktorum, tüm hamilelik süresince ve doğum yaptıktan sonra da kullanmamı istedi
Valsss Zsnbr benimde geybfoll du yan etki yapti bas agrisi mide bulantısı agiz tadi bozuklugu falan yapti doktorumdegistirdi folbiol verdi bana onu kullaniyorum simdi
Sinem92 Ayb-izmir yok hiç yapmadı bugüne kadar uzun zamandır kullanıyorum 10 ay kadar oldu. buzdolabında tutuyorum her zaman, dışarıda kalınca balık yağı kokusu geliyor çünkü
Zsnbr 1989-- bende o cok kabızlık yaptı ama bunu daha bugün başladım içmeye şimdilik bsy yk hey diğerinden iyidir arada 45 tl fark var yani