Btl_zngn Canan06 iki gün önceki kontrolümde 30lardaydı hep yarım saat boyunca iki üç kere 40-50-60ı gördü çok yüksek değil tabiki ama haftama göre fazla bile aslında çünkü yanımdaki bayan 40ı geçmiş önümdeki 38.haftasıydı onlrınki 20-25i geçmedi
Fusel_yem Btl_zngn Merhaba canım hiç korkma 22. Haftamdan bu güne kadar şuan 37 haftalık gebeyim bebeğim baş geliş pozisyonunda tek yapman gereken bol bol dinlen fazla ayakta kalma ağır iş sakın yapma Allah’ın izinliyle haftanda doğurursun 🤗🤗
Fusel_yem Btl_zngn Bazı gebelerde görüle bilen bir durummuş benim 36. Haftama kadar kasılmam sancım yoktu şuan 37 nin içimdeyim 2 3 gündür aşağıya doğru baskı yapıyor bebek sancımda 50 60 çıktı dün akşam hayırlısı bakalım
Btl_zngn Fusel_yem valla iki üç saattir adet ağrısı gibi tatlı ağrılarım var şiddetli bel ağrılarım var heycandan uyuyamıyorum acaba doğum mu başlıyo diye düşünmekten
Fusel_yem Btl_zngn Allah yardımcımız olsun benimde bu sabah nişanım geldi haftaya doğum için gel dedi doktorum açılmam yok rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin banada dua edin 🙏🤗
Btl_zngn Fusel_yem aaa hadi hayırlısı bende senin gibi olcam galiba inşallah şimdi bol bol hareket yap otur kalk socak su yap muhakkak olur açılman ben hurma yemeye başladım