Traumengel 35+2 deyim ve iki hafta sonra doğumum olacak😑 ağrı sancı beklemeden devlet hastanesinde balon tekniği, suni sancı gibi yöntemlerle normal doğum denenecek🙄😞 bebeğimde 3 hafta gelişim gerliği var😞 içim daralıyor , korkuyorum , endişeleniyorum 🙄
MedineDinztrk Traumengel gelişim geriliği varsa neden zamanını beklemiyorsun Canım bendede gelişim geriliği vardı normalde 41.haftada Doğum yaptım ama gelişimi 38. Haftaydı
Hamide92 İnşallah bir sorun yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi🙏
Traumengel MedineDinztrk ben anlamadım ki bir aydır hiçbir şey, bir rüzgarla savurulup duruyorum, 3 tane doktora gittim üçü de maksimum 37 ye kadar beklenir dedi. Ve ben bir haftadır hastanede yatıyorum 😏 daha önce de yattım bu sebeple 3 gün takip ettiler, şimdi yine yatıyorum😞 psikolojim çok bozuldu😑😷
MedineDinztrk Traumengel allah yardımcın olsun cabım mübarek günde bendede gerilik vardı ama ben normal Doğum yaptım Sünni sancı İle suyum gelmesini bekledim ve bebeğim çok küçük doğdu
Pinkoloji Traumengel plasenta artık bebeği besleyemiyor olabilir mi? Bu durumda bebegin doğmasını sağlıyorlar diye biliyorum erken. Içerde kalmasının bir anlamı kalmıyor diye. Korkma dicem de bende 30. Haftayım yaklaştıkça korku bende de oluyor. Sadece kendimi benden önce milyarlarca kadın nasıl dogurduysa bende yapabilirim diye telkin ediyorum. Sende yapabilirsin daha önceki milyarlarca kadın gibi 😄 inşallah kolay geçer, bebiş sağlıklı gelir canım benim sıkma canını😇
Traumengel MedineDinztrk amin inşallah 🙏 benimki de küçük 1987 gr😒 iki haftafa ne alırsa artık hayırlısı olsun , sağlığı sıhhati iyidir inşallah yavrunun da , önemli olan sağlıklı olmaları
Traumengel DeryaDemirali 33 hafta ile uyumlu ölçümleri ama karın çevresi 32😑 hastanede takip amaçlı tutuyorlar nst ve usg dışında yapılan başka bir şey yok😷
DeryaDemirali Traumengel Cnm seni çok iyi anılıyorum benimde ikinci gebeliğim de böyle bir sorun vardı bebeğim 1 ay gerideydi ölçümleri hep eksik çıkıyordu doktor doğduğunda normal bebeklere göre baya kısa olacağını söyledi herşey Allah’ın emridir bugün kandil kendine bebeğine bol bol dua et bu arada korna bende normal doğurdum çok şükür öyle korktuğun gibi geçmedi allah yardımcın oldun
Traumengel DeryaDemirali amin inşallah🙏 Korktuğum gibi geçmez umarım , haklısın herşey Allahın takdiri vardır bir hayır elbette🙄
Traumengel Pinkoloji 32. Hafatda fark edilmişti, ara hiç açılmadı Allahtan yoksa dediğiniz gibi daha erken alınacaktı kuzu😞 bende zaman zaman kendimi öyşe telkin ediyorum ama işte insanın kendi sancısı ile doğum yapması sanıyorum diğer telniklere göre daha kolaydır, hoş doğumun en kolayı nasıl olurda 😏 hakkımızda hayırlısı olsun, düşünmemek elde değil artık rüyalrıma giriyor 😑🙈