Selinglr Essem canım olabılıyo bendede assqgada duruyo genellıkle yanı yuksrı daha cıkamadı bu arada kasılma oldu banada gecen gunu adet agrısı gıbı girdi belime vurdu bacagıma felan karnımın kasıldıgını hissettşm ama bır kac sanıye surdu 🤷♀️🤷♀️
yildiz23 Essem acıklık veya tehliken yokse çok dert etme 12 haftaliktim acayip aşağı vuruyordu aslında ayagiymis hareket ettikçe değişir dedi öyle de oluyor 😊
Essem Selinglr canim gece boyu hep kasiklarimda hareket etti istemeden korktum acaba erken dogum mu oluyo diye
Essem Yusufakardes yok çok şükür oyle birseyim olmadi bu zamana kadar aşağıda hissedince endise ettim
maviserceli32 Ben 20. Haftama girdim. Hâlâ net hissediyorum diyemem. Doğru düzzgün bir kıpırdama olmuyor.
Ezgievrenn 24+2 yiz benimde bebiş şuanlık makat geliş inş döner normal istiyorum çünkü. kız bebek ve sürekli kasıklarımı tekmeliyor bazen idrar torbasına vuruyor sanırım aniden çişim geliyor :)) başı sağda genelde elleri ile yumrukluyo benimki
Ezgievrenn Essem işte aşağıda olduğu için öyle oluyor bi ara göbeğime çıkmıştı geri indi geziyor sürekli
Essem Ezgievrenn benim de iki hafta falan gobekten ve yanlardan hissediyordum hanımefendi dün kasıklara indi demek ki orda rahat ediyor 😁