1PrensAnnesiii Selam kızlar 25 haftalık hamileyim bebeğim 870 gram olmuş doktorum tosun olacak dikkat et biraz dedi? Bu haftalarda sizinkiler kaç gramdı acaba?
mom44 1PrensAnnesiii tatlım sanırım 700 civarıydı ama şeker yükleme istemedimi genelde tombiş bebekler olunca şeker yükleme istiyolar risk faktörü olduğu için
Aden 1PrensAnnesiii benimde 24 hastalıkken 800 gramdı boyu 39 cm idi çok normal gayet sağlıklı dedi tosun demedi oğluma iki doktora gittiğim halde ikiside söylemedi Bence gayet normal
RumeysaGen 1PrensAnnesiii ben 25 haftalıkken bebeğim 1013 gr çıktı ve iki hafta önde gidiyor bana da kilolu dedi ama ultrasonda yanılma payı var dedi o yüzden endişelenme bence şeker de çıkmadı bende ne yediysem bebişime yaramış😏🤤🤪
firdevs 1PrensAnnesiii benimki o haftada 940 dı doktor kilosu güzel dedi canım tosun ne demekmiş değişik bir tabir 🤗
1PrensAnnesiii mom44şeker yüklemesi yaptırdık canım hatta bugün kontrolde söyledi şekerin çok iyi bir sıkıntı yok ama bebeğin kilosu fazla dikkat et dedi böyle gidersen tosun olur dedi
mom44 1PrensAnnesiii valla canım o zaman normak benm bide 25 haftada kilosuna göre gerideydi sıkınyılıydı şaşırtıcı doktorunun öle demesi
MerveYildirim 25 haftalikken benim bebisim de 900 gramdi , 27 haftalikken tekrardan gittim 1200 fram dediler . Normal bi cocuk ne cok kilolu nede zayif olur dedi doktorum . 32. Haftada tekrardan gidecegim yani haftaya bakalim ne kadar olacak
Ygzsmt 24 . Haftamda 850 gramdi bebisim kilosu gayet iyi dedi fazla demedi 🤔 Suan 26 haftaligiz nisan 16 da gidicem bakalim kac olacak 🙂
TugbaLafci 1PrensAnnesiii 25+5 de 913 gramdı 2 hafta önden gidiyo maşallah fazlası var eksiği Yok dedi