Yaseminturan_ mavis-love değiştimemeniz daha uygun sizin baya yaklaşmıs aslında iyice arastırın öyle karr verin🤲🏻
mavis-love Yaseminturan_ hastaneden geliyorum canım sordum. Doğumdan önce oda vermiyolarmış sancı odasına alıyoruz dedi peki herkezle aynı odadamı dedim ayrı odalarda ama kalabalık olursa eğer tek odalar dolu olursa bide bi odada üç bölümlü yer var oraya alabiliyoruz dedi suni sancıyı felan sancı odasındamı veriyosunuz dedim evet yanında bi bayan yakının oluyor biz sürekli kontrol etmek için sancı odasına alıyoruz belirli açıklık olunca doğuma doğumdan sonrada odaya çıkıyosunuz dedi
Yaseminturan_ mavis-love anladım kuzum hala cok keyifsizim 😔Napmaya karar verdiniz ? Doktorunu fatma hocamıydı bian unuttum
mavis-love Yaseminturan_ yok sibel hanım benimki devam etcem ben mecbr ayrı oda var diyince içim rahatladı en azından bide benim çok az kaldı şimdi değişirsem yeni doktor felan biraz sıkıntı olcak sen pazartesi kontrole gittiğinde tekrar sor istersen bakalım herkeze aynımı konuşuyolar
Yaseminturan_ mavis-love muhtemelen aynıdır nasip bakalım ya hastanenin temiz olması vs hosuma gidiyordu normalde en azından ayrı oda varmıs o da iyi 😊Siz fiyat almıstınız demi en son normal 2000 sesaryana da 2500 yazmışlardı ptesi bende netleştirirm. Hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla gelirler🤲🏻 Haber verdiğiniz için teşekkür ederim 🌸
Felipe Sevdaoyku sibel hanıma gitmiyorum ama doguma kimseyi almıyorlar odalar tek kişilik özel hastanede tek olur zaten
Yaseminturan_ Felipe odalar tek kişilik derken sancı odasından bahsediyorsunuz demi? Sonrasında zaten tektir heralde o kadar para veriyoruz bir zahmet o olsun bari 🤨
mavis-love Felipe bizde öyle dedik özel hastane diye ama sancı odaları tekte varmı ama dolunca bi odada 3 bölüm olan yere alıyolrmış. Doğumdan sonra bilgi verirseniz nasıldı vs çok memnun olurum canım
Felipe Sevdaoyku eş kesinlikle almıyorlar net bilgi 5 gün sonra doğumum var . Katiyen almıyolar bilginiz olsun
Felipe mavis-love tamam canım ama ben genel olarak cok memnunum evet eşleri almamaları cok güzel değil ama belki rca etsek son anda alırlar 5 dk görmek için
Yeliz1905 Sevdaoyku ben almıyolar dıye bılıyorum yasemın ercan doktorumuz ablam ıkı dogum yaptı ki hemsıre kuzenımız var onun ısrarına ragmen gıremedı kımse. Ama şuan nasıl bılmıyorum
mavis-love Felipe doğum sürecinde hastane nasıldı canım müsait olunca anlatırmısın rica etsem sancı odası tekmiydi hastanenin ilgisi felan